Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy zamknąć sklepy w niedziele?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-12, 15:19   #77
Moniquee
Zadomowienie

GG do Moniquee
Dot.: Niedziela- wolna czy pracująca ?

Cytat:
Napisane przez bardotka_a
A spacerowicze to rozmumiem Ci którzy niczego nie kupują więc nie ma z nimi "bezpośredniego kontaktu" czyli drażni Cię to że sobie chodzą po sklepie i oglądaja towary??? Może nie wszystkich jest stać aby sobie cos kupić i dlatego też kupują na promocjach w marketach zawsze jest taniej i są osoby które 10 razy sprawdzą cene porównają produkty zanim wydadzą pięniądze

nie drażni mnie że oglądają sobie towary - bo nic takiego nie napisałam - chyba że mam jakąś zaćmę i nie wiem co piszę ....??!
jak dla mnie mogą sobie oglądać, dotykać i porównywać ile wlezie .... ich prawo ....

a spacerowicz to nie ten co godzinami się kręci po sklepie (niech się kręci jak nie ma nic lepszego do roboty) tylko taki typ klienta który przychodzi 2 min przed zamknięciem i zaczyna spacer między półkami godzinami zastanawiając się jaki parier toaletowy wybrać i niespiesznym krokiem kieruje się do kasy jakieś pół godziny (lub pózniej) po zamknięciu sklepu - wielec obrażony gdy zwraca mu się grzecznie uwagę żeby kończył zakupy i kierował się do kasy, gdyż sklep jest już zamknięty ....