Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dynastia Tudorów - serial HBO
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-15, 16:18   #7
Hot Lady
Zakorzenienie

Dot.: Dynastia Tudorów - serial HBO

Jeśli oglądałyście tylko I serię, to dobrze Wam tam po prostu Anna przykłuwała wzrok, nie można było na nią nie patrzeć, zachwycała, nie będę wspominać, że Henryk zawsze mnie zachwyca

a już w II serii jakoś nie mogłam się pogodzić, że ma tak mało jego miłości i czułości, Malla masz rację sporo tam scen erotycznych, ale tak wtedy żyli królowie oglądałyście może Kochanice króla? na mnie nie zrobiły zbyt wielkiego wrażenia, po wyjściu z kina czułam wielki niedosyt

cieszę się przynajmniej, że co tydzień mogę przez calutką godzinę bez żadnych reklam oglądać mego Henryka, wczoraj cały czas drżałam, że w tym właśnie odcinku zetną Annie głowę, ale to jeszcze nie nastąpiło, więc będzie za tydzień - tak wiem, ale niesamowicie się wczuwam i już oglądając I serię czułam do Anny niesamowitą sympatię - wiem, że daleko jej do pozytywnej bohaterki, lecz nic na to nie poradzę, uwielbiam ją!

zapraszam więcej wielbicielek łączmy się

już dawno szukałam takiego wątku, wpisując w wyszukiwarce pojawia się tylko ten, oraz dwa inne w których wypowiadam się na temat tego serialu mianowicie wątek Seriale oraz taki plotkowy więc postanowiłam założyć swój własny, ponieważ serial jest tak doskonały, że zasługuje na swój oddzielny wątek, na kulturalnym zauważyłam Rzym, ale Dynastii Tudorów nie
Że jest na świecie taki ktoś,
Kto będzie DUSZĄ, SERCEM, CIAŁEM
Chciał podzielić ze mną los
Hot Lady jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując