2008-10-15, 17:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń.
Cytat:
Napisane przez Bulba1
Wiem, ze sie lenią. U mnie to czesto nawet awizo nie zostawia. I sie przejechalam dla relaksu na te poczte. Odnalazly mi paczke z butami z all tez awiza nawet mi listonosz nie zostawil. A torebek jak nie bylo tak nie ma.  Musze chyba jutro ponowic akcje szturmu na poczte, a jak nie znajda to sama wejde i poszukam 
|
no właśnie- lenią rozumiem jakby te moje polecone licty 100kg ważyły..zawsze są to jakieś symboliczne paczuszki.
Dobrze, że się rpzynajmniej butki znalazły! ehh szkoda słó
Cytat:
Napisane przez Papiszynka
Wiesz biorac pod uwage ze taki listonosz mialby niesc 10 takich przesylek (jesli mowimy o jakis ciezkich) to dla mnie nie problem przejsc sie na poczte, szkoda czlowieka. Rozumiem ze to jego praca no ale nie przesadzajmy  ja mam z moja lepsze przeboje, raz facet od paczek zostawil paczke u sasiada ktorego nie znam, w zyciu nie widzialam na oczy bo to jakis menel, ale jakims cudem po miesiacu mi ja dostarczyl  a ostatnio TŻ byl w domu i listonosz nie chcial mu zostawic listu, zostawil awizo
O matko, Bulba, nie poznalam Cie przez ten avatar 
|
nie no bez przesady nie jestem jakąś jędzą moje paczuszki są zawsze symboliczne- jakaś bluzka/tusz/sukienka.
Pani, która przychodzi zawsze sumiennie to robi...chłopak co był na zastępstwie miał to w ..
A jeszzce jeden powiedział do mnie: proszę już więcej nie zamawiać komsetyków(chodziło o mini pudełko z tru) bo ja się boję nosić...kolega zgubił keidyś kosmetyki warte 100zł..co mnie to obchodzi 
Przecież to ich praca...a skoro zapłaciło się za taką usługę to wypadałoby się wywiązać...
|
|
|