Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-15, 20:12   #4162
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Malutka dziękuję
nie ma za co

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
A czekoladka na nk dała zdjęcia ze Sri Lanki. Dużo zdjęć. Raaaany, ona jest w raju dziewczyny, superaśne fotki! Aż jej zaczęłam zazdrościć
zdjęcia dodała boskie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
a ja wczoraj zapomniałam Wam napisać, że pierwszy raz jechałam samochodem służbowym sprawy firmowe na mieście załatwiać , taka byłam spanikowana tym faktem, że aż mnie ręce już bolały, a na odwagę zwerbowałam mojego mężulka, żeby jechał ze mną jako pasażer
z tego wszystkiego 3 razy ruszałam z piskiem opon ... Fiatem Seicento mąż się ze mnie nalewał, że dobrze, że czegoś lepszego nie dostałam, bo dopiero rajd by był po mieście
ale przynajmniej pierwsza jazdę mam już za sobą, a jutro jadę służbowo ... do innego miasta , to dopiero będzie się działo
rośnie nam nowy "postrach ulic"

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A ja sobie wczoraj fajowsie cacuchno kupilam . Taki jeansowy topik bez rekawkow zapinany na pleckach.... Jak ubralam aby sie pochwalic Dziubaskowi to zrobil tak i tak . A wciecie w talii mi sie zrobilo maksymalne.... Do tego moje nowe szpileczki i facet zapomina ze ma zaleglosci w pracy hihihi.
fiu fiu fiu

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Kasienka Malutka Daget Monai
Gosia zdjecia dla Ciebie

zdjęcia też sobie pozwoliłam obejrzeć i są fajowskie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj mam okazję do świętowania . Dziś nam mija 8 latek jak jesteśmy ze sobą.
gratulacje

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dziś też na obiad mało zdrowe danie- hamburgery Ale kotlety zrobiłam z mięsa zmielonego z szynki a jako dodatek będą trzy rodzaje surówek z kapusty pekińskiej:
a) z porem i marchewką w lekkim sosie musztardowo-jogurtowym
b) z cebulką marchewka jabłkiem i koperkiem- w sosie jogurtowo- czosnkowym
c) z ogórkiem zielonym w sosie sojowo-sezamowym z lekka nutką musztardy (pierwszy raz w życiu taką jem i twierdzę że ma naprawdę interesujący smak)
te surówki brzmią bardzo obiecująco
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora