2008-10-15, 21:33
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca magisterska - dyskusja

Cytat:
Napisane przez OliFka1
GOśka T. - gratulacje !!
Dowiedziałam się niedawno, ze na mojej uczelni mnóstwo osób jeszcze się nie obroniło, ba - mnóstwo nie oddało jeszcze nawet pracy. Ok. 150 osób zostaje na przyszły rok, a do nadrobienia aż 20 różnic programowych Cóż, nasz rocznik zapisze się w historii uczelni 
|
dziekuję juz odeszł ow zapomnienie, teraz zaczyna sie szukanie stażu :/ mam nadzieję ze jedno wypali bo mi na tym baardzo zależu jutro ide do UP zapytać się.
o czisys spoooro zostałoo i to ostrroo , przynajmniej pamiętny rocznik hehehe
Cytat:
Napisane przez kasia083
U nas jest oficjalne rozdanie dyplomów w listopadzie. Wtedy dyplomy dostaną wszyscy, zarówno czerwcowi, jak i ci co teraz się bronili. U mnie na uczelni też strasznie dużo osób dopiero składało prace.
|
ja już skonczyłam i nawet nie orientuję sie ile osób zostało<ale na pewno koelga ode mnie z grupy> szczerze mówiać mał omnie interesi to hehe ja swój dyplom odbiorę w dziekanacie pod koniec paździocha przecież tzreba wykorzystać zniżki póki mozna <no chyba zę bede musiałą na szybko dyplom do placówki w ktoej bede stazować dostarczyc to wtedy się nie obejdzie
Cytat:
Napisane przez madulka
Do mnie zadzwonili wczoraj, ze pojutrze mam obrone. Pozniej to juz chyba nie mogli uprzedzic. Umieram ze strachu!
|
ta sama sytuacja co u mojej koleżanki rychło w porę, choć z drugiej strony szybciej pójdize i szybciej bedizesz miec z głowy!! a stres ocyzwiscie jest przecież same o tym wiemy będe Trzymać kciukii daj znac jak poszło obronić sie obronisz na 100 %
|
|
|