2008-10-15, 21:24
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienie kolorówka Armani i inne
Cytat:
Napisane przez azadrubalja
faktycznie ładne te guerlain. Obejrzałam sobie zdjęcie prisme libre (narazie tylko tyle mogę zrobić) i wyglądają na jasniutkie więc musze sie zastanowić. Co do cieni Guerlain to chcę sprawdzić o ile się da, kolory myśle że by mi pasowały natomiast jest jedno ale: mam dwie dwójki guerlain z linerem i daja naprawde piękny efekt natomiast mnie uczulały, chlip, muszę się nimi pomalować jeszcze kilka razy w najblizszym czasie i sprawdze czy znów będą mnie oczy swędzieć. Myślałam że będzie to mój KWC  bo oczy nimi pomalowane wygladaja cudnie.
no nic, podumam i sie odezwę
|
Super. Pomyśl, i daj znać co i jak. Gdyby "czegoś Ci brakowało" do konfiguracji wymiankowej mogę dorzucić pomniejsze drobiazgi, typu odsypki MAC czy nawet pigmenty MAC w limitowanych tzw charmsach (takie podłużne fiolki jakby), i inne - jestem nałogowym chomikiem, na pewno coś Ci się spodoba. Wykopałam też róż w musie Guerlain z serii Pucci - jasny łosoś z uwaga - ciemnoniebieskimi drobinkami, pudełko, muśnięty raz palcem. Gdybym miała okroić swoje marzenia (brrr, na samą myśl czuję dyskomfort ) to chyba najłatwiej zrezygnowałabym z Beiges Velours. A właśnie: Czemu szukasz innych brązów? Te wydają się OK?
|
|
|