Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nie podoba mi się styl ubioru mojego chłopaka...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-15, 22:12   #73
Madaaa
Zakorzenienie

Dot.: nie podoba mi się styl ubioru mojego chłopaka...

A jak wy byscie ubieraly sie bardziej na luzie to dalybyscie sie namowic facetowi, zeby wskoczyc w jakies eleganckie i kobiece ciuchy....???

Z jedenj strony troche autorke postu rozumiem, aczkolwiek jak ona zakochala sie w kims kto preferuje calkiem inny styl muzyki, ubierania sie, bo z tego co pisala to byl punk, ktos kto sluchal regge, a wiaomoe, ze ci ludzie wygladaja inaczej. Na ulicy z daleka idzie ich rozpoznac.
No nie wiem, ale ja na faceta w dresie i z lanuchem nie spojrzałabym wogole...bo mi si etacy nie podobaja. No, ale serce nie sluga.

Z drugiej zas strony, nie powinna mu narzucac stylu ubierania sie, aczkolwiek czasami moglby wskoczyc w jakies inne wdzianko dla niej. Zreszta taki styl ubierania sie jak on preferuje mija z wiekiem, wiec kiedys bedzie ubieral sie normalnie.

zmiany gustu muzycznego nie rozumiem .......... Sama lubie rock itp., ale nie nosze glanow itp. W zyciu nie dalabym zmmienic sobie gustow.

A jesli Tobie sie to udalo to i uda ci sie naklonic go do zmiany szafy. ZApamietaj ze tego ot tak sie nie zrobi. Ciuchy sie kolekcjonuje przez dluzzszy okres czasu, a nie wyrzuci wszystkich swoich ciuchow teraz po to zeby wydac majatek na nowe.

Rob mu prezenty ubrankowe. Moze wkoncu sam sie przekona.

edit: doczytalam, ze jestescie ze soba dopiero 2 tygodnie..........a ty juz mu narzucasz swoje wlasne upodobania .

Przesadzilas.

Jak bys sie w nim zakochala to gdzies mialbys to w czym chodzi.....

A chlopak to .....nie uzyje tego stwierdzenia bo ciebie obrażę....zeby w 2 tygodnie dac sobą tak manipulowac.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując