Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związek z rozwodnikiem, pomóżcie !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-16, 09:32   #25
kasiuniaaa86
Zadomowienie

GG do kasiuniaaa86
Dot.: Związek z rozwodnikiem, pomóżcie !

Cytat:
Napisane przez paauulka Pokaż wiadomość
Ciesze sie że trafiłam na tak świeży temat Otóż mam ten sam niestety problem, 3 miesiace temu wyjechałam do pracy za granice, tam poznałam go no i niestety jest rozwodnikiem.Cóż ja mam 20 lat on 25, więc o to chodzi że nigdy nie miałam kogoś takiego codziennie rano budziłam sie obok niego, było cudownie jego pocałunki sprawiały że przechodziły mnie dreszcze z nikim nigdy nie było mi tak dobrze. Lecz na koniec on postanowił ze nie mozemy byc razem bo on jest rozwodnikiem. Juz mineły 2 tygodnie po powrocie aż tu nagle pisze że tęskni za mna i chce sie spotkac zgodziłam sie ale najgorszy mój problem to jak zareaguja na to rodzice gdy doiwiedza sie ze jestem z rozwodnikiem sami są w 2 małżeństwie ale boje sie że będa narzekac ze jestem za młoda a ja uważam, ze kazdy ma prawo do szczescia, a on równiez wpadł w wieku 19 lat i jego małżenstwo szybko sie rozleciało piszcie co o ty myslicie pozdrawiam
Niestety ludzie popelniaja bledy,w mlodym wieku wpadl i wzial slub,a ludzie jak wpadna to od razu sie zenia,tego nie rozumiem,bo jesli sie nie kochaja to jaki to ma sens,widocznie tak bylo w przypadku Twojego faceta.Ja bym sie nie zastanawiala na Twoim miejscu,moze wlasnie to ten facet na ktorego czekasz
kasiuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując