Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-16, 16:39   #201
sas
Wtajemniczenie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochane wlasnie wrocilam ze swojej restauracji weselnej i jestem taka szesliwa

wszystkie moje ptania i objekcie zostaly rozwiane, bowiem dowiedzialam sie, ze bede mogla po swojemu dostroic sale, bede miala pokrowce na krzesla, beda coolery na wodke, torcik bede wybierac sobie sama, ( bo oni zapewniaja ) a co najlepsze
TO REMONTUJA RESTAURACJE W GRUDNIA I BEDA NOWA TAPETY, WYSTROJ INNY I POWIEKSZA SALE!!!!

bo tapety sa troszke ciemne, ale extra, ciesze sie jak nie wiem
superrrciesze sie ze wam sie udalo
Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Mój elektrotechnikiem i kurczę nic nie wymyslił...

Ja się dziewczynki powoli żegnam, za nieco ponad 2 godziny wyjeżdżam z TŻem na weekend Wracam w niedzielę
Ściskam Was wszystkie
tylko pozazdrosci tez bym chetnie sie gdzies wybrala ale tezus cos chory wiec trzeba bdzie go w weekend kurowac udanego weekendu

Cytat:
Napisane przez ewelinka3f Pokaż wiadomość
A ja muszę się pochwalićMojego Tzta nareszcie przenieśli!!!Do tej pory pracował 120 km od naszego miasta,musiał wynajmować mieszkanie,płacić za dojazdy no i widywaliśmy się raz na tydzień albo żadziej... No i nareszcie(po prawie 3 latach bezskutecznego pisania podań i próśb)przenieśli go i od 1.11 będzie na miejscu Tak się cieszę
nio napewno jestes bardzo szczesiwa swietnie ze wrszcie sie udalo
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
To kiedy wy roznosicie zaproszenia?? ja myslałam, ze 1,5 miesiaca przed to tak akurat czyli wysyłac trzeba wczesniej niż roznosić??
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

Dziewczyny TŻ dostał prace pisalam już kiedyś o niej, super wynagrodzenie i wogóle wszystko, będziemy mogli naprawde sporo odłożyć na mieszkanie (TZ nawet wspomninał coś o domku) z tym, że jedyny minus to to, ze jest to praca w terenie i TŻ może czasem wyjeżdzać na dwa tygodnie.. ehh.. ale stwierdziliśmy, że w końcu jakby pojechal za granice to widywalibyśmy się o iwele rzadziej(a pieniądze podobne).. także generalnie pozytywnie
gratulacje dla tz

cio do zaposzen my mamy zamiar ok,3,5 mca wczesniej kolo wielkanocy jak bedziemy w pl
a ja walsnie wypocilam jakies wypracowanie z anglika ehh normalnie ciagle tylko pisanie i pisanie i gptuje obiadek dla tezusia i do szkolki niedlugo
sas jest offline Zgłoś do moderatora