neska co ty opowiadasz

ja zauważam twoją obecnośc i posty też

a w tym bigstarze to (sory że pytam) jakoś spoko płacą? Bo ostatnio to normalnie jak słucham ile w niektórych sklepach z odzieżą płacą to normlanie

że takie znane firmy a tak mało płacą..
Ja słyszałam, że od 3 miesięcy przed ślubem czyli jak się spisze protokuł przedślubny i zna się już 100% godzine slubu

my mamy male wesele (max 60 osób) więc już większości ogłosiliśmy i wszyscy sobie w notesach pozapisywali, jest to koniec czerwca więc nie chciałam zeby ktoś sobie w styczniu zarezerwował wakacje akurat na ten czas

A TŻ'ta chrzesnej damy na święta Bożego Narodzenia bo nie mieszka w Polsce i bardzo rzadko tu bywa, a akurat wtedy będzie okazja, więc lepiej tak niż później listownie

a reszcie tak jak
popscen damy na Wielkanoc
ewelinka super że TŻta przenieśli
tzn takie jak dałam w załączniku? bo popscen to chce inne niż ja

chyba ze chodzi o sam fakt posiadania kokardki ale moja to taka raczej płaska i bardziej wstążeczka

robić będziemy sami z TŻ'tem, chcieliśmy już wyprodukować (papier i reszta czeka) ale co jakby się godzinka w kościele zmieniła albo cuś
Dziewczyny TŻ dostał prace

pisalam już kiedyś o niej, super wynagrodzenie i wogóle wszystko, będziemy mogli naprawde sporo odłożyć na mieszkanie (TZ nawet wspomninał coś o domku) z tym, że jedyny minus to to, ze jest to praca w terenie i TŻ może czasem wyjeżdzać na dwa tygodnie.. ehh.. ale stwierdziliśmy, że w końcu jakby pojechal za granice to widywalibyśmy się o iwele rzadziej(a pieniądze podobne).. także generalnie pozytywnie