2008-10-16, 18:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008
papryczka tu tyle offtopicow ze twoj chyba nic nie zaszjkodzi ja bym ci polecala balsamy brązujące, po pierwssze są do dwoch typow karnacji jasnej i ciemnjnej, po 2 duzo fiorm je ma- garnier, l'oreal, dove, nivea, są tez tych renomowanych form, ale tamtych nie stosowalam. MOge smialo polecil z Dove summer glove, smarujesz codziennie tak jak zwyklym balsamem i nie msuisz sie przejmowac smugami jak to w przypadku zwyklych samoopalaczy. Z loreala nie smierdzi sie potem skwarką i chyba z garniera tez nie, z dove troche zajezdza jak sie to utelni na sklorze ale po prysznicu nie ma juz smrodka. Ja sie smaruje na wieczor i nie musze wcale czekac az sie wchlonie coby plam nie bylo i ranmo tylko prysznmic i nie smierdzi juz. Polecam ci jako alternatywe dla solarium, ja stosowlaam 3 dni z rzedu i juz ejstem opalona są osobne do twarzy z tych firm
no a co do tych zebow, to tak tylko napisalam ze wsyztskie wasze mają a moja nie, nie to zebym chciala cos na sile przyspieszac tylko sie martwie troche OGOLNIE ze moja hanka w tyle za waszymi.... no ale trudno poczekamy... tylko wydaje mi sie ze jak na 7 m-c prawie to wpowinna juz robic pewne czynnossci ale co... nie bede jej zmuszac....
ja sie boje zeby mloda nie miala problemow z zębami jak jej ojciecv, bo maz ma okropne zębiska, tzn usmieh ma uriczy i wielkie usta ale zeby krzywe troche i do przodu wystaja, nie bardzoale troche, ja za to mam zgryz jak z filmu, proste biale ząbki troche mi sie wykrzyily dolne od kolczyka w języku ale nie bardzo. Górne prosciutkie, kiedys mnie jakis staruch zaczepil na ulicy i pwoeidzil ze mam piekne zęby niecodzienny komplement
a karnacje hanka moze bedzie miec po mnie, ja mam radzej ciemną, tzn nie bardzo ale tez nie mam bladej jak tyłek hehe i tez sie szybko opalam 
Haniulka zasnla mi na rekach podczas karmienia teraz po kąpieli heh i spi juz slofdko takze mam "chwile" dla siebie... nie wiem tylko na co, bo mam tykle do zrobienia ze szok... aaaaa chyba sie uzaleznilam od kawy.....
migotko nie napsials jak mala ma na imie- tajemnica;> ????
ray to ja sprobuje jutro tak zmieszac, ale pisals ze dajesz 4 lyzki mleka? tam pisali zeby kasze dodac do mleka, (do 150 ml) a wiem ze na 150 ml wody daje sie 5 lyzeczek mleka i do tego chcą 4 kaszy ? tak robsz? ja robie na gesto... ta kaszka jest tak slodka ze jak wczoraj ejjdalam najpeir rano tą a potem woeczorem ryzową to ewidentnie wolala tamtą, hehe
ide sobie papa
|
|
|