|  2005-11-12, 23:09 | #3 | 
	| Moderator 
				 
				Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Bayern/DE 
					Wiadomości: 6 269
				      | 
				
				
				Dot.: kapusta
				
			 
 
			
			Moja mama zawsze na wigilie robi kapuste z grochem.Jedna duza glowka kapusty,troche soli,szatkuje i gotuje,gdy bedzie prawie miekka dodaje kilo kapusty kiszonej,gotuje kilka minut.Groch nailepiej pokrojony na pol szybciej sie ugotuje.Gotuje w osolonej wodzie,gdy bedzie ugotowany wrzucic do kapusty i tluc tluczkiem ale o duzych zebach lub widelcem drewnianym i dobrze mieszac,i gotowe na sam koniec roztopic maselko i posypac bulke tarta pycha i zadnych przypraw nie potrzeba tylko troche soli   
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.
Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum.
Jak założyć taką reklamę? (klik!) | 
	|     |   |