2008-10-16, 22:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze problemy łózkowe...seks:))
Zacytuje tutaj to co wrzuciłam już w innym wątku... co do parcia na pecherz w trakcie stosunku
Cytat:
Jeśli mielibyście ochotę sprawdzić w praktyce, o czym tutaj piszemy, mamy dla Was kilka wskazówek:
- Przygotujcie ręcznik. Obfity wytrysk może być naprawdę zaskakujący.
- Potrzebny będzie żel nawilżający na bazie wody – Durex Play będzie idealny do tej zabawy.
- Czas – od 10 minut do ponad godziny, w zależności od stopnia pobudzenia partnerki.
- Silne i sprawne ręce to podstawa – długotrwała stymulacja może dać niezły wycisk!
- Najszybsza droga do wytrysku prowadzi przez stymulację punktu G.
- Jednoczesne pieszczenie łechtaczki dostarczy dodatkowych bodźców.
- Podczas orgazmu kobieta musi powstrzymać odruch zatrzymania moczu i całkowicie się rozluźnić.
Jak już napisaliśmy, siusianie podczas szczytowania jest praktycznie niemożliwe. „Parcie na pęcherz” odczuwane przez kobiety w momencie najwyższego pobudzenia to pierwsza faza prawdziwego wytrysku. Kiedy kobieta pozna już uczucie związane z wytryskiem, będzie w stanie spotęgować go odpowiednimi skurczami mięśni pochwy.
- Jeśli to był Wasz pierwszy wytrysk, nie żartujcie na jego temat, bo może stać się ostatnim.
- Nie musicie przerywać stymulacji – kobieta jest zdolna do przeżywania wielokrotnych orgazmów.
|
|
|