2008-10-17, 06:56
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV
Cytat:
Napisane przez Maricken
Co za wspaniały gest. Zważywszy na fakt, że prawie w ogóle się nie udzielasz w tym wątku, to mówisz nam "Nie pisać juz tu, tylko w nastepnej czesci wątku" trochę to..hm, niemiłe?
Mam jakieś dziwne przeczucie, że w tym wątku po raz enty pojawią się pytania DOKŁADNIE opisane w poprzednich częściach, oraz że pojawią się osoby twierdzące że NIE SPOSÓB przeczytać wszystkiego. Owszem - da się, sama to zrobiłam bo nie chciałam zadawać setny raz tych samych pytań, poza tym WYSZUKIWARKA nie gryzie. Prawie przestałam pisać w wątku o aparatach bo już nie mam cierpliwości odpowiadać na te same pytania komuś, komu nie chce się kliknąć parę razy.
A tak poza tym, to chciałam pochwalić śliczne ząbki i gumki Isenii  Sama takie gumki miałam i są piękne
Pozdrawiam stare wyjadaczki ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Tak, to przywłaszcz sobire ten dział ;]. ŁAtwiej byłoby coś znalezc, gdyby nie co 2 post perypetie z waszego codziennego życia. Ale ok.
truskaffka21- to ja już wole zeby nic nie bolało, bo wytrzymać się tego nie da ;(.
|
|
|