Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-17, 07:57   #2040
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Mam dola i to juz od paru dni. Cieszylam sie ze meza wyniki sa okej, ale moja radosc zgasla jak doszlam do wniosku ze skoro moje wyniki sa dobre i jego tez to 5 miesiecy badan poszlo na darmo, a ja wciaz nie znam przyczyny moich poronien. A skoro jej nie znam to nie wiem co zrobic zeby utrzymac nastepna. Jak tu teraz starac sie wiedzac ze moge poronic po raz kolejny??? Chodze i bucze

Tz bedzie lecial do polski z wynikami do tego mojego prof. Jak zleci kolejne badania to sie chyba zastrzele. Wszyscy wkolo maja dzieci tylko ja nie. Doszlam do wniosku ze jestem do niczego

Przyjdzie i Twój czas. A jak dr zleci badania to dobrze, przecież chcesz się dowiedzieć prawda? Trzeba zrobić co można aby znaleźć przyczynę, bo wiesz pewnie, że poronienia mogą przejść w nawykowe, a potem to już cięższy kaliber problemu.

żeby się wyjaśniło w końcu o co chodzi i by można temu przeciwdziałać.

A życie jest faktycznie pokitrane. Moja koleżanka przez 5 mcy nie wiedziała, że jest w ciąży, plamiła i brała to za okres, bolały ją jelita, więc się na nie leczyła (i nikt nie wpadł na to że jelita wrażliwieją w ciąży!), brała masę leków, tony antybiotyków, kąpała się we wrzątku prawie (bo tak lubi), paliła papierochy całą ciążę i dziecko urodziła zdrowe jak byk.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora