Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy moge usunac swoj watek?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-17, 07:08   #9
Luba
Zakorzenienie

Dot.: czy moge usunac swoj watek?

Cytat:
Napisane przez justys_555 Pokaż wiadomość
moj nick zostal rozszyfrowany przez bliska mi osobe, wiem ze ona w najblizszym czasie bedzie chciala sprawdzic jakie mam watki.. bardzo bardzo zalezy mi na usunieciu tego wszystkiego... Boze ja pisalam ze zdradzalam faceta.. świat mi sie zawali, jak on to przeczyta......
Musisz napisać do AgiZ lub do Złośliwca, czasem godzą się na usuniecie jakiegos wpisu, chociaż niezbyt często się to zdarza. Spróbuj, może się uda.

--------------

Ja zawsze mówiłam, że nasza anonimowość to ułuda i naprawdę z zadziwieniem czytam niektóre posty (szczególnie opatrzone zdjęciem autora w awatarze).
Nie wiem czym jest spowodowany taki swoisty ekshibicjonizm niektórych osób, że dzielą się swoim życiem z wszystkimi ludzmi którzy znają język polski a potem święte oburzenie, bo ktos coś przeczytał i wykorzystał.
A niektórzy podali tu już wszelkie dane, łacznie z rozmiarem stanika rozkładem mieszkania, umeblowaniem, upodobaniami swoimi i partnera i zdjęciami wszelkich swoich kolekcji. Czasem tak sie zastanawiam nad ludzką... beztroską i widzę, ze nie ma ona granic.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując