2008-10-17, 07:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: czy moge usunac swoj watek?
Cytat:
Napisane przez justys_555
moj nick zostal rozszyfrowany przez bliska mi osobe, wiem ze ona w najblizszym czasie bedzie chciala sprawdzic jakie mam watki.. bardzo bardzo zalezy mi na usunieciu tego wszystkiego... Boze ja pisalam ze zdradzalam faceta.. świat mi sie zawali, jak on to przeczyta...... 
|
Musisz napisać do AgiZ lub do Złośliwca, czasem godzą się na usuniecie jakiegos wpisu, chociaż niezbyt często się to zdarza. Spróbuj, może się uda.
--------------
Ja zawsze mówiłam, że nasza anonimowość to ułuda i naprawdę z zadziwieniem czytam niektóre posty (szczególnie opatrzone zdjęciem autora w awatarze).
Nie wiem czym jest spowodowany taki swoisty ekshibicjonizm niektórych osób, że dzielą się swoim życiem z wszystkimi ludzmi którzy znają język polski a potem święte oburzenie, bo ktos coś przeczytał i wykorzystał.
A niektórzy podali tu już wszelkie dane, łacznie z rozmiarem stanika rozkładem mieszkania, umeblowaniem, upodobaniami swoimi i partnera i zdjęciami wszelkich swoich kolekcji. Czasem tak sie zastanawiam nad ludzką... beztroską i widzę, ze nie ma ona granic.
|
|
|