Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-17, 09:35   #4238
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No to Gosiaczek dzis stawia ciacho i kawe...... z mila checia wypije. Wszystkiego najlepszejszego Gosiu, spelnienia tego czym skrycie marzysz.
Mialam jechac do Legionowa zamknac sprawy do zaswiadczenia dla notariusza w spoldzielni. Ale moj ukochany maz zostawial dwie pary kluczy od mieszkania w samochodzie sluzbowym, ktory zostawil wczoraj u kumpla w Warszawie. No i lipa... Plany poszly sie..... Wiedzialam ze tego tak szybko nie zalatwie.
Oczywiscie ciocia z samego rana zdarzyla mnie zapytac czy jade do Legionowa, bo przeciez jej teraz zaczelo sie spieszyc z tym wszystkim. Szkoda tylko ze gadala od stycznia ze nam daruje mieszkanie tylko sie nie orientowala jak to zrobic. Wiec ja oprocz przygotowywania wesela jeszcze szukalam prawnikow ktorzy mogliby nam pomoc. A teraz jej sie spieszy i kazdy dzien poslizgu z naszej strony juz jest ujma... Ech.....
Yhm zapraszam kto chce ? może być również albo vódeczka Do wyboru do koloru Gorzej z ciachem, moje kolegi w pracy juz prawie zjadły ptasie mleczko może być?

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Gosiu no to wszystkiego najlepszego
Dziękuję dziewczynki

Ps. Lepiej ciuszek ale jak teściowa powiedzieli pościel to musi być pościel
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora