2008-10-17, 09:41
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cytat:
Napisane przez maarit
Chodziłam tam pare razy, ale teraz zamierzam zmienić salon na inny, bo nie byłam w pełni zadowolona  Kosmetyki których używają są bardzo dobre i włoski wyglądają świetnie, jednak samo ścięcie - bez rewelacji. Grzywkę to nawet musiałam sama sobie poźniej poprawić bo ścięto mi nie tak jak chciałam, zresztą nawet się dobrze nie układała  Co do upięć, no to akurat ich wielki plus. Układali mi włosy na studniówkę i naprawdę wyszło świetnie, wszyscy podziwiali:P
Więc jeszcze we własnym interesie: Zastanawiam się nad tą GAWW, bo tak zachwalacie. Mam trochę trudne włosy, bo kręcone i nie każde cięcie wygląda na nich ładnie - myślicie że oni im "sprostają"?? 
|
Ja mam włosy falowane, które skręcają się bardziej jak tylko "wyczują" odrobinę wilgoci w powietrzu i w zasadzie noszę je wyprostowane prostownicą lub suszarką, ponieważ nikomu do tej pory nie udało się obciąć mnie tak żebym mogła je nosić takie jakie są z natury.
Natomiast odkąd obcinam się u Adama z GAWW nie mam już takich dylematów. Włosy ukłądają się bardzo przyzwoicie i wystarczy, że wyprostuję delikatnie grzywkę i mogę chodzić z moją poczochraną czupryną bez wstydu i zażenowania
Tak więc jeśli masz podobne włosy to polecam GAWW !!!
|