2008-10-17, 20:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
hehe z tym kotem to pewnie masaż miał być atu sie trochę futerko wciągło 
ja tyz dziś okres dostałam w morde jeża,, dlatego wszystko jasne czemu taki pociąg do słodycza przez te 4 dni miałam
a dziś kilometrów znów porobiłam byłam na "kastingu" i będę z maluchami heeh w złobku jednak staż będę robić- stresowałam sie a okazało sie ze dyrektorka super kobieta, dzieciaki tez śmieszniutkie no i ogólnie pierwsze wrazenie jest ok zobaczymy jak to będzie..,
malinka w pracy z dziaciakami to <przynajmniej u nas na praktykach cały czas mówili żeby od czasu do czasu krzyknąć na nie b ooinaczej się nie da zatem wszsytko trzeba zastosować w praktyce jeśli zajdzie taka potrzeba>
a bolało mnie cholernie przez ten okres mój<trójkąt bermudzki az musiałam do domu po tabletke wracać , bo kasy akurat nie miałam :/ potem do UP po skierowanie na badania, potem po zwolnienie do przychodni dla mamy i do jej pracy, szkoelnie bhp strata czasu < siedziałam z jedna dziewczyna ogladałyśmy a pani która nam pusciła "filmik instruktażowy" na n-k siedziała , biblioteka, przychodnia by sie zarejestrować do okulisty ojojj i jeszcze beznadziejna pogoda padało i wiało ze parasol się połamał cały wieć wyladował w koszu przy UP-ie gdzie ja jeszcze nie byłam? Ale nie ejstem za baaaardzo zmęczona no jakoś tak dziwnie..
DAria TY tam uważaj zeby jemu nie wpadło do głowy na Ciebie z odkurzaczem...

Aniu witaj w naszym skromnym gronie
|
|
|