2008-10-17, 23:29
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci kwietniowo-majowe oraz ich mamy II
cześć kobietki choc rzadko zagladam to jednak nie opuszcze watku,zabardzo sie przyzwyczaiłam do was dziewczyny i dzieciaczki 
oczywiście na poczatk wszystkiego dobrego dla solenizantki   
Asika ale zazdroszcze wam tego domku ,bedzie super ,juz jest ale wiadomo ,,
u nas do wiosny ,ale i tak powstanie i bedzie sobie czekal az wrocimy....
tylko jest takie ale ,jestem tu miesiac i pomalu przestaje sobie wyobrazac zycie w polsce ,tu wszystko jest inaczej ,prosciej ,latwiej da sie zyc ....
nawet zaczelam jezdzic juz samochodem choc oczywiscie maz zapedzil mnie od razu na gleboka wode bo po 2 razach z nim okazalo sie ze dostaje samochod i do pracy i to moj 4 wieczor po pracy ,tatus i coreczka oczywiscie spia . a ja ze wzgledu na ciagly brak netu w domu musze siedziec w aucie na parkingu
amelia placze za mna jak wychodze ale szybko pawel ja uspokaja i jest ok.jak wracam narazie 2 razy nie spala to tak mnie mocno przytulala ze wrocilam.ogolnie czesto mnie przytula kiedy pytam sie czy kochasz mamusie.tuli wszystkie zabawki i telefonjak rozmawia z babcia.
zapytana gdzie jest tatus u mnie odpowiedziec ze w pracy ,a gdzie jest amelka =mowi w kardiff 
jak cos jej sie uda zrobic lub na cos sie zgadza odpowiada ok przy czym jest niesamowicie slodka .
codziennie rano na angielskiej tv oglada bajki gadajace pociagi,thomas, maly clifford, i inne zreszta naprawde fajne pozniej w ciagu dnia teraz teletubisie ,bo wczesniej non stop cliford i franklin z komputera
mowi praktycznie wszystko i wie co i jak sie nazywa ,jesli nie powie to pokaze ale juz wszystko rozumie ,jestem z niej bardzo dumna 
bateria siada uciekam do domku
|
|
|