Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-18, 08:21   #885
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
a bo ja dietke zaczynam dopiero 4 listopada wtedy rusza grupa wsparcia
kurcze starasznie zazdroszczę Ci całego tego projektu z odchudzaniem! czekam z niecierpliwością co to będzie może da się to zrobić i u nas na wątku? taki program internetowy?

Cytat:
Napisane przez Aniaaa :) Pokaż wiadomość

za to mój kot kurcze niczego się nie boi... jakiś dziwny :P
trochę wcześniej się witałaś, więc ja również witam! baw się tutaj dobrze

Dziewczyny KONAM! obudził mnie ból zęba.. zacznijmy od tego że od czwartku jestem na tabletkach bo mnie ten ząb boli ( a był naprawiany w poniedziałek!) zaczynam się panicznie bać, bo to z tej strony gdzie mam mieć ten zabieg no i mniej więcej w tej okolicy mam tą cholerną zatokę... ogólnie miałam ostatnio wrażenie mnie bolą i ząbki na dole i myślałam że to z tej zatoki... eh ten ząbek przy borowaniu i znieczuleniu mnie bolał, lekarz 2 razy dodawał znieczulenia i dopiero wtedy to podziałało... na dodatek mój dentysta cały ten tydzień ma wolne a do innego nie pójdę! boję się, boli....... ah już od rana jadę na tabletkach już przestaje boleć więc i humor wraca........
dzisiaj pierwszy dzień na uczelni, ciekawe co będzie na wątku meridiowym śmieje się że nowa uczelnia, nowi wykładowcy, nowe (męskie) twarze (ciałka) jak miło
miłego dnia

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora