2008-10-18, 12:22
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Styl American Girl część V
a ja znowu mam kilometrowe zaleglosci 
basen nie wyrabia figury, nie rzeźbi, basen wzmacnia miesnie i poprawia kondycje
taniec raczej dodaje gracji i wzmacia poszczegolnne partie
fitness - jest masa rodzajow zajec, niektore podobno skuteczne
silowia jak najbardziej tak plus bieganie, skakanka
ja zaczelam odkladac na odessanie tluszczu z bioder, nienawidze ich i mam tam zapas na amen, nic go nie rusza
a czego potrzeba jeszcze - dobrego swiatla, profesjonalnego aparatu, gluptaki bardzo krzywdza, na zlym zdjeciu nawet longoria wyglada jak tlusta, pokryta cellulitem brzydula
kupilam sobie ostatnio to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...cellulitu.html, uzylam ze 4 razy, ale jest calkiem przyjemne, choc raczej na noc, bo zostawia warstewke tlustawą, nawilza super, czy cos robi, to sie okaze
szukam jakiegos dobrego podkladu, prawie kazdy uwidacznia mi skorki, wazy sie, utlenia, albo swiece sie jak wysmarowana maslem 
Cytat:
Napisane przez Czekolada83
kurcze wiesz ja sie czuje jak nowo narodzona bo moja grawitacja byla ostatnio tak silna nie moglam sie nawet wyprostowac.. okaz nedzy i rozpaczy!
co do Kasprzyka dlatego wlasnie przejade pol polski do niego zeby miec takie sliczne piersi, urzekly mnie i jestem zachwycona w porownaniu z innymi ale np foxy chce miec takie okragle. mi zdecydowanie te zblizone ksztaltem do naturalnych sie podobaja.
moja Gabrysia pozniej bedzie zjadala juz swoje blyszczyki
|
Tak kotek, ale bedzie jeszcze ten okres, kiedy bedzie wołała, żeby je jej mama kupowała 
A biustu od Kasprzyka to sama Ci bede zazdroscic. Zapisze sobie jego nazwisko, zeby w przyszlosci nie kopać za dobrym lekarzem. Nos chcę zrobić u Skupina, chociaz jest bardzo drogi, ale juz 2x mi nos skopali, wiec nie bede ryzykować.
|
|
|