2008-10-19, 12:43
|
|
Konto usunięte
|
Nie chce mnie już pieścić...
Jestem już ze swoim chłopakiem od ponad roku. Ja mam 18 lat a on 19. Na początku sierpnia zaczęliśmy się pieścić. Nie byłam za bardzo na to napalona, ale nie ukrywam, że bardzo mi się podobało. Trwało to przez ok 1,5 miesiąca i od tamtego czasu nie dość, że spędzaliśmy ze sobą mniej czasu, bo szkoła itd., ale nawet jak się spotykaliśmy, to nasze spotkana były nudne. Jak go pytałam, czy miałby może ochotę na małe co nieco m. in. właśnie zrobić mi dobrze, to mówił, że mu się nie chce. . i to trwało do 14 października. Wtedy z nim pogadałam na ten temat i powiedział mi, że jemu to nie sprawia żadnej przyjemności jak mnie tam dotyka itp. i że na początku to robił, bo wiedział, że dziewczyny tak lubią. Chciał to zrobić,abym potem nie miała do niego pretensji, że tego nie zrobił. Spytałam, dlaczego teraz tego nie robi, to powiedział, że właśnie Cz nie sprawia mu to przyjemności i że mu się nie chce. I że mu wystarczy, jak się do mnie przytuli i pocałuje mnie.. A nawet jego buziaki już nie są takie namiętne.. Co mam robić? Mam tego dość.. W ogóle ostatnio też często mnie denerwuje. Strasznie dziecinny jest.uję się, jakby robił to wtedy dlatego, aby mieć to za sobą, aby zobaczyć jak to jest. Bo nigdy wcześniej tego nie robił. Teraz jak o tym myślę, to robi mi się niedobrze i czuję się wykorzystana...
|
|
|