mi też wyszły leukocyty w moczu - przez zapalenie , lekarz powiedział mi, że niestety ciąża jest takim okresem, że łatwo "złapać" i ciężko się pozbyć bo wszystkie tabletki, które by mogły pomóc są niedozwolone w ciąży i przepisał mi cytuję "tabletki tańsze ale bardziej skuteczne niż poprzednie" - co dla mnie jest bzdurą bo dlaczego od razu nie zapisal tego co jest bardziej skuteczne a do tego tansze - tak więc dostałam Clotrimazolum tabletki dopochwowe - dopiero brałam dwa razy więc nie mogę powiedzieć czy pomagają czy nie....zobaczymy, bo już mam dosc tego stanu zapalnego....
wiesz, ja dzisiaj słyszałam, że era internetu będzie gdzieś do 2012 roku a później to będzie cała sieć "zakorkowana" - w co w sumie mogę uwierzyć (może nie za 3 lata ale za kilka lub kilkanascie), biorąc pod uwagę ilość portali, rosnącą liczbę użytkowników a przecież nie ma rzeczy nieskończonych....tak więc mój mały będzie wtedy miał kilka latek i zanim dorośnie to wszyscy zapomna o tym zdjeciu....
kurcze, a ja od nikogo nie dostanę żadnej listy, jedynym źródłem informacji jesteście Wy (za co oczywiście przesyłam całuski

)zaczynam się trochę czuć zagubiona w tym wszystkim...nawet jak byłam przy półkach z rzeczani dla dzieci (nie ciuszkami) to nie miałam pojęcia czym się różnią butelki czy smoczki od siebie a jak juz wiedzialam co jedne maja a drugie nie to nie wiedzialam czy to dobrze ze maja a moze to zle...chyba czas sie doksztalic
Buziaczek, ja też kupiłam ubranka dla synka

a szczerze mówiąc to zaszalałam....to nic kolejne szaleństwo obiecuję, że dopiero za miesiąc...
najlepszy jest ten komplecik dresowy

taki malutki w rzeczywistości a taki dorosły się wydaje

a jeszcze fajna jest wyprawka w żabki (zielony komplet) - zapłaciłam 36zł a jest w nim kaftanik, bluzeczka, pajacyk, czapeczka, skarpetki i rękawiczki (mam nadzieję, że nazw nie pomyliłam - w tym też się jeszcze nie bardzo orientuję...) - tak wię opłaca się i to nieźle.