Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-21, 08:06   #4265
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
dobrze pamietasz moj maluch ma miedzy nogami sisiaka! Co było bardzo dobrze widac na kilku ujeciach, czyli mamy kolejnego faceta, moze w majowo czerwcowych beda sie sypac dziewczynki, ktoras przepowiedziala kiedys ze ja bede miala chlopaka a Zanka dziewczynke i jak narazie trafiła zobaczymy co Zance wyjdzie a ten spiworek rozowy narazie zostanie bo jest nowiutki a nie oplaca mi sie kupowac czegos na 1 m-c ale zobaczymy pod koniec moze cos kupie w innym kolorze
gratuluję synusia no to może ta przepowiednia Judy się sprawdzi hehe

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
Powiedzialam mojemu ze po kazdej wizycie u lekarza musi cos dodatkowo kupic maluchowi pytał czy moze kupic autko kupilismy 2 pary bodziakow w realu 2-pak taniutkie bo za 9,99 2 pary chcielismy czapeczke kupic w smyku za 10 zł ale stwierdzilismy ze kupimy te bodziaki a czapeczki nastepnym razem wklejam zdjecie, ja juz dawno je chcialam ale nie wiedzialam jakie kolory
Kochana mam takie same body
Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość
mi też wyszły leukocyty w moczu - przez zapalenie , lekarz powiedział mi, że niestety ciąża jest takim okresem, że łatwo "złapać" i ciężko się pozbyć bo wszystkie tabletki, które by mogły pomóc są niedozwolone w ciąży i przepisał mi cytuję "tabletki tańsze ale bardziej skuteczne niż poprzednie" - co dla mnie jest bzdurą bo dlaczego od razu nie zapisal tego co jest bardziej skuteczne a do tego tansze - tak więc dostałam Clotrimazolum tabletki dopochwowe - dopiero brałam dwa razy więc nie mogę powiedzieć czy pomagają czy nie....zobaczymy, bo już mam dosc tego stanu zapalnego....

wiesz, ja dzisiaj słyszałam, że era internetu będzie gdzieś do 2012 roku a później to będzie cała sieć "zakorkowana" - w co w sumie mogę uwierzyć (może nie za 3 lata ale za kilka lub kilkanascie), biorąc pod uwagę ilość portali, rosnącą liczbę użytkowników a przecież nie ma rzeczy nieskończonych....tak więc mój mały będzie wtedy miał kilka latek i zanim dorośnie to wszyscy zapomna o tym zdjeciu....
kurcze, a ja od nikogo nie dostanę żadnej listy, jedynym źródłem informacji jesteście Wy (za co oczywiście przesyłam całuski)zaczynam się trochę czuć zagubiona w tym wszystkim...nawet jak byłam przy półkach z rzeczani dla dzieci (nie ciuszkami) to nie miałam pojęcia czym się różnią butelki czy smoczki od siebie a jak juz wiedzialam co jedne maja a drugie nie to nie wiedzialam czy to dobrze ze maja a moze to zle...chyba czas sie doksztalic

Buziaczek, ja też kupiłam ubranka dla synkaa szczerze mówiąc to zaszalałam....to nic kolejne szaleństwo obiecuję, że dopiero za miesiąc...
najlepszy jest ten komplecik dresowytaki malutki w rzeczywistości a taki dorosły się wydaje
a jeszcze fajna jest wyprawka w żabki (zielony komplet) - zapłaciłam 36zł a jest w nim kaftanik, bluzeczka, pajacyk, czapeczka, skarpetki i rękawiczki (mam nadzieję, że nazw nie pomyliłam - w tym też się jeszcze nie bardzo orientuję...) - tak wię opłaca się i to nieźle.
świetne zakupy

Tak w ogóle dzień dobry wszystkim
Mój mąż dziś do pracy nie poszedł, bo zaraz idzie oddawać krew do PCK
A ja znowu będę leniuchować cały czas, bo dziadek wczoraj wrócił i teraz już nie będę panią domu
Ktoś tu płakał, że jeszcze nie zna płci swojego szkraba, a jest w 15 t.c. a ja już w 22. i dalej nie wiem. Przecież powinnam dowiedzieć się jako jedna z pierwszych tak racjonalnie myśląc a tu psikus i dalej nie wiem.
Znam tylko kilka przepowiedni rodziny na chlopca i moja ulubiona od Judy na dziewczynkę

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora