Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybka wymiana - wszystko z jedną rzecz
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-21, 20:10   #26
adusiadu
Wtajemniczenie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
GG do adusiadu
Dot.: Szybka wymiana - wszystko z jedną rzecz

no właśnie zauważyłam
bardzo podobaja mi sie te cienie inglota, te kredeczki (?) w trzech kolorach i interesują mnie jeszcze pędzelki do cieni, również nie pogardze mineralną odsypką.

Z tego co mam w wątku, to chciałabym zostawić sobie odrobinę podkładu MF na zimę (około 3-5ml), podobnie jak z Rimmelem Recoverem, a poza wątkiem mam jeszcze podkład mineralny (w formie pudru) Maybelline Mineral Power, najjasniejszy kolor nr 02 Rose Ivory (ale mimo nazwy nie wpada w róż, bo wcale bym go nie uzywała), więc mogę się nim podzielić i mam jeszcze z minerałków podkład (też w pudrze) firmy Everyday minerals (jeśli nie znasz to zajrzyj tu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271653 ) kolor to Fairy light, formuła intensive, jescze go nie uzywałam, ale podzielić się mogę

P.S. Byloby dużym problemem gdybys odpisywała u mnie w wątku?

Edit: jeszcze coś - do kiedy maja waznosc kredeczki Oriflame'u? Tą jasna da sie malowa wewnatrz powieki?
Co do moich kosmetyków to minerałki są kupione w tym miesiacu, a Max Factor był kupiony na poczatku roku, ale przestalam uzywac podkladów i leżakował w szufladzie, więc jest świeży, ale daty za bardzo nie widzę.

Edit2: już chyba widzę wazność kredek

Edytowane przez adusiadu
Czas edycji: 2008-10-21 o 20:17 Powód: jeszcze pytanko :D ...
adusiadu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując