Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-21, 23:54   #2247
cytrynowa88
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to cytrynowa88
Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II

Cytat:
Napisane przez rubbergirl Pokaż wiadomość
@cytrynowa:

Przyznam, że niespecjalnie dotarł do mnie sens Twojej wypowiedzi. Po pierwsze - mam już swoje lata i choć schlebia mi, że nazywasz mnie "nastolatką" - odpuść sobie, bo najwyraźniej chcesz tym sformułowaniem poczynić aluzje co do dojrzałości mojej konstrukcji psychicznej, a na to się nie zgadzam.

Wklejając zdjęcie swojego brzucha nie napisałam przecież, że jest obleśnie gruby i w ogóle pokazuję go ze wstydem. Tak samo jak nie napisałam, że przez kilkanaście lat trenowałam różne sporty niemalże wyczynowo i moje ciało, czy mi się to podoba czy nie, wygląda aktualnie tak, a nie inaczej... Co nie oznacza, że wklejając powyższe zdjęcie leczę się z jakichkolwiek kompleksów i podnoszę swoją samoocenę.

Wreszcie nie napisałam też, że moje BMI wynosi 21 - czy to naprawdę oznacza, że jestem "wychudzona" oceń sobie sama...

Podsumowując: niczego tu nikomu nie zazdroszczę i nie chcę, żeby ktokolwiek zazdrościł czegokolwiek mi. Nie taki jest moim zdaniem sens wypowiadania się w tym wątku. Ten sens podświadomie złapałaś sama, pisząc: "nie wstydzę się to pokazuję".

Ja też się nie wstydziłam pokazać. To pokazałam...
tylko ja kompletnie nic na temat twojego brzuszka nie napisalam wiec nie wiem o co chodzi, chyba powinnas to wypowiedz skierowac do kogos innego.

Cytat:
Napisane przez eifersucht Pokaż wiadomość
Hmmm...dziwnie wyglądają Nigdy takich wcześniej nie widziałam, poproszę fotkę z przodu

A nawiązując do wypowiedzi cytrynowa88 to widać doskonale, że brzuch rubbergirl nie jest wychudzony tylko wytrenowany.
Tak jak wyzej, o brzuchu rubbergirl nic nie napisalam.

cytrynowa88 jest offline Zgłoś do moderatora