Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-22, 12:18   #4394
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez emzeta Pokaż wiadomość
A ja wam powiem, ze ja tez jestem gruba, wlosy leca i krosty mam w najrozniejszych miejscach, nie czuje sie ladna ani promienna a ludzie tez mi tak powtarzaja... ale mi to nie przeszkadza, bo jak mi tak mowia to zaczynam sie tak czuc, a wiecie dlaczego?
Bo mi zawsze podobaly sie kobiety w ciazy i zawsze patrzylam na nie jakby jakims cudem swiata byly i sama nieraz ta aure wokol nich widzialam i dlatego wierze tym ludziom ze tak mnie widza

A ja jestem taka skromna dziewczynka i nie lubie jak mi ktos tak ciagle komplementuje, bada z gory na dol itp, bo sie głupio czuje! Wczoraj jak byłam w pracy z L4 to potem musialam wracac autobusem do domu bo moj do pracy pojechal i tak sie szwendałam po miescie i co chwile ktos sie na mnie patrzyl, przygladał sie a ja sie czułam jak ufoludek, bo nie wiadomo czy to z pogarda, czy z zachwytem, czy z zazdrosci, czy ze wspolczucia tak mnie wszyscy na ulicy ogladaja z gory na dol! czuje jak jakis kosmita a co bedzie pozniej jak brzuchol bedzie ze 2 razy wiekszy nawet jakis pan w autobusie mi gazete podał zebym sobie poczytała
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora