Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze kochane pierwiosnki 2008
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-22, 12:19   #4518
mała migotka
Zakorzenienie

Dot.: Nasze kochane pierwiosnki 2008

Cytat:
Napisane przez papryczka Pokaż wiadomość
sorry, ale wkurza mnie takie "podobno" - rozumiem, ze jak dziecko nie ma zabkow jeszcze to mozna sobie takie teorie snuc? moja corcia dostala zabkow w wieku 4 miesiecy, bo moj maz tez w tym wieku zabkowal. tak sie sklada, ze jego zeby wcale sie nie psuja i sa mocne - zatem zdecydowanie sie nie zgadzam!
zgadzam sie za to z tym, ze nie ma to najmniejszego znaczenia kiedy one wychodza - gdyby miala dostac je w wieku 12 miesiecy nie przejmowalabym sie.

.
co sie tak irytujesz:rolle yes: napisałam,ż etylko istnieje taka teoria...

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;9382333]
po trzecie i najważniejsze w sumie - dziś odkryłam u Ignasia dwa kiełki na dole szok, po południu dałam mu dla odmiany zupkę plastikową łyżeczką i coś stuknęło, myślałam, że mi się wydawało, ale po chwili znowu - patrze a tam ząbki !!!... żadnych większych zmian w jego zachowaniu ostatnio nie było, wczoraj tylko trochę marudził więc super... oby tak dalej

[/quote]
gratulacje a w ogóle to Twój Ignas taki wielki chłop moze z moją Mlutka go skumamy? ona tez jest taka duża.

Nie było mnie parę dni, bo wyjechałam z Malutka i Tz do przyjaciółki na pare dni i wiecie co? było rewelacyjnie a Malutka była bardzoa grzeczna Poplotkowałyśmy, połaziłyśmy po sklepach, i w końcu wyjechałąm z domu i mogłam pobyc wsród ludzi. Rey rozumiem Cie,że jak sie jest tylko w towarzystwie dziecka to mozna sfiksowac.Ja zawsze lubiłam imprezki, towarzyswto innych fajnych ludzi, a teraz to co?! dom, dom, dom! Na dodatek moi znajomi mieszkaja daleko ode mnie, bo po ślubie przeprowadziąłm sie do Tż..a tu mi jakos cieżko znalesc kogoś do pogaduszek.. eh, choc zawsze zosyaje tesciowa, która jest zawsze chetna do plotek Tylko ja nie jestem chętna na pogaduchy z nia
Pozatym WYSZEDŁ MALUTKIEJ JEJ PIERWSZSY ZABEKale się ciesze jak głupia.
Odkryłam go przypadkiem, strasznie sobie jezdziłą po dziąsełkach i wtedy posmarowałam jej żelikiem i wyczułam jakby kamyczek i pocieram tak i pocieram a to nie chce zejśc.. zabek

Ula b bardzo współczuje zajścia z pielęgniarka jestem w szoku jak tak można zachowywac sie!!! Co za głupia baba!!!! Jak taki ktoś moze pracowac w służbie zdroiwa!!! wspólczuje.
mała migotka jest offline Zgłoś do moderatora