2008-10-22, 15:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Cytat:
Napisane przez karolina1985
Pierogi z jabłkami?Pierwsze słyszę,ale ślinka mi pociekła 
Z owocowych pierogów spotkałam się tylko z jagodowymi i truskawkowymi 
Ja to jestem kluskolubna Uwielbiam wszelkie pierogi,kluski,naleśniki, placki,makarony no wszystko  Ale nie umiem się tym najeść  Zapycham się a potem znów jestem głodna i mam ochotę na coś treściwszego
|
Dla mnie mięso może nie istnieć - najcześciej mamy "mączne" obiady: właśnie naleśniki, makarony, pierogi ...
Pierogi z jabłkami baaardzo lubię . Kiedyś mama zrobiła z porzeczkami, pycha były.
A świateczne z makiem to już wypas 
Uwielbiam tez naleśniki z bananem i ze szpinakiem.... z warzywami+ser żołty ... ahhh
W przeciwieństwie do Ciebie, pierogi, makarony, nalesniki itp na długo mi zostają w żoładku i nie jestem szybko głodna ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
EDYCJA:
przetestowałam emulsję Lirene 
jak narazie nei podoba mi się, że długo się wchłania - zostaje lekko błyszcząca i klejaca się warstwa i troche czasu mija zanim to minie Więc raczej nie da się nałożyć podkładu czy pudru zaraz po nałożeniu filtra
Emulsja Avene szybciej się wchłania, podkład/puder nakładam zaraz po posmarowaniu filtrem i jest ok.
No ale przetestuję z podkładem/pudrem zamiast snuć domysły 
Aaaa no i ma lżejsza, badziej wodnistą konsystencję niż emulsja Avene przez co długo się rozsmarowuje ...
Zobaczymy jak to dalej bedzie
|
|