Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sabat Czarownic:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-22, 18:41   #672
kulbit
Zakorzenienie

Dot.: Sabat Czarownic:)

Cytat:
Napisane przez Tanyia Pokaż wiadomość
Kulbit jesteś nieoceniona dziękuje
Tak jak pisałaś poszukałam info o p.Hani i już chyba podziękuje za wizytę u niej najbardziej mi sie podobało określenie sierżant Hania
W avocado staniki śliczne, ale drogie, do 200 zł mogę wydac, ale 300 to już niestety za dużo, ale w dopasowanej znalazłam 2 fajne modele w moim rozmiarze i chyba zaryzykuje 1, bo piszą, że można oddac/wymienic rozmiar
http://www.dopasowana.pl/product-pol...urvy-Kate.html i
http://www.dopasowana.pl/product-pol...urvy-Kate.html
Princess mi sie bardziej podoba i można dobrac gatki jakieś, więc chyba na niego się skusze
eee tam mnie ktos kiedyś też pomógł więc ja tez chetnie pomogę
No ja Ci powiem, że ja też sobie nie wyobrażam bym poszła do sklepu i by jaka "Pani" się na mnie darła tylko dlatego, że wie więcej o biustonoszach niż ja i ma sklep i jeszcze ja mam jej za to płacic!! O w życiu!!!
A poza tym jakoś nie przekonuje mnie to zwężanie obwodów i przerabianie staników, skoro 500m dalej mam sklep Avocado miła cichą obsługę, spedzam tam godzinę i spokojnie kupuję staniczki dobre! bez przerabiania, bo maja szeroką rozmarówkę od 60 do 120 w obwodzie i miseczki też maja prznajmniej do J!
Nie dzięki p. Hanie sobie daruje...
Pewnie możesz spróbowac i zamówic! Podoba mi się ta Princess! Tylko ja powiem jeszcze jedno, jesli nawet masz wyznaczony rozmiar to staniki sa na prawde rózne. Są bardziej lub mniej rozciągliwe, duzo lub mało-miseczkowe, z szerokim czy wąskim rozstawem fiszbin i uwierz mi czasem by z danego modelu dobrac odpowiedni rozmiar to na prawde nie takei łatwe... już to trochę przetrenowałam

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora