Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki :D - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-22, 23:11   #212
Porcelainnn
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
Tak, Classique EDP to killer niemiłosierny, trwały okrutnie, dziwną skórę masz EDT nie testowałam nawet, nie pomogę

Poznać warto, szczególnie jeśli lubisz unisex, ale kupić nigdy w życiu

Problem chyba zniknął... Chcę Gaultiera 2, Classique EDP i EDT przy nim zbladły. O FdM czytałam wiele interesującego, chętnie sprawdzę.

Asiu - tak z ciekawości, próbuję sobie Ciebie lepiej wyobrazić - masz jakiś signature scent?

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
P
Nie kuś, nie kuś, ja nie chcę myśleć, co będzie, jak TŻ w końcu założy bazę do połączeń bezprzewodowych, bo przy kompie stacjonarnym trzyma mnie jedynie konieczność połączenia przez kabelek
Gwarantuję Ci, że bardzo łatwo przyzwyczaić się do takiego komfortu.. eh, rozmarzyłam się
Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość

Dostałam stypendium. Wysoki próg był w tym roku, bo ponad 4,50, ale załapałam się (byłam 8 na 13 osób). Szkoda, że to tylko 230 złotych (a pomyśleć, że w tamtym roku było 350 zł ), ale i tak się cieszę, bo mam na opłacenie studium na cały rok
Gratuluję Sporo obniżyli, ale to zawsze dodatkowe pieniążki. Ja w tym roku pierwszy raz stypendium nie mam, strasznie go brakuje. Życie w kRk drogie, jak każda dziewczyna lubię kupić raz na czas jakiś fajny ciuch, mazidło do włosów, a rodziców nie lubię ciągle prosić o pieniądze.

Na ficie było mega dobrze Jutro pracowity dzień, a w piątek impreza na akademikach. Czuję, że już z takich wyrosłam trochę..

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując