2008-10-22, 23:11
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Napisane przez szugarbejb
Tak, Classique EDP to killer niemiłosierny, trwały okrutnie, dziwną skórę masz  EDT nie testowałam nawet, nie pomogę
Poznać warto, szczególnie jeśli lubisz unisex, ale kupić nigdy w życiu 
|
Problem chyba zniknął... Chcę Gaultiera 2, Classique EDP i EDT przy nim zbladły. O FdM czytałam wiele interesującego, chętnie sprawdzę.
Asiu - tak z ciekawości, próbuję sobie Ciebie lepiej wyobrazić - masz jakiś signature scent?
Cytat:
Napisane przez 'Estelle'
P
Nie kuś, nie kuś, ja nie chcę myśleć, co będzie, jak TŻ w końcu założy bazę do połączeń bezprzewodowych, bo przy kompie stacjonarnym trzyma mnie jedynie konieczność połączenia przez kabelek 
|
Gwarantuję Ci, że bardzo łatwo przyzwyczaić się do takiego komfortu.. eh, rozmarzyłam się 
Cytat:
Napisane przez oleczka87
Dostałam stypendium. Wysoki próg był w tym roku, bo ponad 4,50, ale załapałam się (byłam 8 na 13 osób). Szkoda, że to tylko 230 złotych (a pomyśleć, że w tamtym roku było 350 zł  ), ale i tak się cieszę, bo mam na opłacenie studium na cały rok 
|
Gratuluję Sporo obniżyli, ale to zawsze dodatkowe pieniążki. Ja w tym roku pierwszy raz stypendium nie mam, strasznie go brakuje. Życie w kRk drogie, jak każda dziewczyna lubię kupić raz na czas jakiś fajny ciuch, mazidło do włosów, a rodziców nie lubię ciągle prosić o pieniądze.
Na ficie było mega dobrze Jutro pracowity dzień, a w piątek impreza na akademikach. Czuję, że już z takich wyrosłam trochę..
|
|