Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styl American Girl część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-22, 23:47   #448
Czekolada83
BAN stały

Dot.: Styl American Girl część V

Cytat:
Napisane przez tasiaaa Pokaż wiadomość
Czekolada83: co to za kolorek włosków? Boski To farba czy szamponetka? I jakiej firmy? No i jak kolorek wygląda w świetle dziennym? Mogłabyś załączyć foty fryzurki w świetle dziennym? Chodzi o kolor No i czy jest szamponetka w takim kolorze?
ostatni raz robilam farba, boze jak ona sie nazywala... nie pamietam, jak sobie przypomne to ci napisze, farba na pewno, ze schwarzkopfa, miodowy braz... nie wiem nie chce zmyslac.. a ta fota z niebieskimi oczami jest w dziennym swietle robiona.
Cytat:
Napisane przez olusiamalusia Pokaż wiadomość
czekolada superfotki
masz taki typ urody, ktory mi sie mega podoba
a powiedz, gdzie kupowalas clipy?
latwo sie je zaklada??
bo ja sobie wlasnie szukam i rozmyslam
dziekuje
clipy na allegro kupilam, od babki od ktorej swoje ma icy-fruit, zaklada sie dziecinnie prosto polecam, ze swoimi sie wlasnie przeprosilam i znow zaczelam je zakladac.

Cytat:
Napisane przez niusia212 Pokaż wiadomość
'

czekoladko cuuuuuuuuuudo
na pewno już Ci lepiej co?
hmm... bylo dopoki TZ na dobranoc nie dowalil ale jutro bede o tym myslec, dzisiaj jest ok

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
ha, poznałam milusiam

Włosy-tapir tapir i jeszcze raz tapir hehe, i zbieram pieniazki na clipy bo nie moge siebie zaakceptowac w takich krótkich(do ramion).
ciesze sie ze wrócilam do mojego naturalnmego brązu(blondynką byłam,nawet platyna,biały sie zdarzyl w miedyczasie
potem zostały tak spalone prostownicą ze musialam zrobic grzywke zeby je jakos odbudowac,no i teraz mam lepsze i zdrowsze
Cytat:
Napisane przez natural-love Pokaż wiadomość
pokaz mi tez
Czekolada83 jest offline Zgłoś do moderatora