2008-10-22, 23:47
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Styl American Girl część V
Cytat:
Napisane przez tasiaaa
Czekolada83: co to za kolorek włosków? Boski  To farba czy szamponetka? I jakiej firmy? No i jak kolorek wygląda w świetle dziennym? Mogłabyś załączyć foty fryzurki w świetle dziennym? Chodzi o kolor  No i czy jest szamponetka w takim kolorze? 
|
ostatni raz robilam farba, boze jak ona sie nazywala... nie pamietam, jak sobie przypomne to ci napisze, farba na pewno, ze schwarzkopfa, miodowy braz... nie wiem nie chce zmyslac.. a ta fota z niebieskimi oczami jest w dziennym swietle robiona.
Cytat:
Napisane przez olusiamalusia
czekolada superfotki 
masz taki typ urody, ktory mi sie mega podoba
a powiedz, gdzie kupowalas clipy?
latwo sie je zaklada??
bo ja sobie wlasnie szukam i rozmyslam ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
dziekuje 
clipy na allegro kupilam, od babki od ktorej swoje ma icy-fruit, zaklada sie dziecinnie prosto polecam, ze swoimi sie wlasnie przeprosilam i znow zaczelam je zakladac.
Cytat:
Napisane przez niusia212
'
czekoladko  cuuuuuuuuuudo 
na pewno już Ci lepiej co? 
|
hmm... bylo dopoki TZ na dobranoc nie dowalil ale jutro bede o tym myslec, dzisiaj jest ok
Cytat:
Napisane przez orzeszek01
ha, poznałam milusiam
Włosy-tapir tapir i jeszcze raz tapir hehe,  i zbieram pieniazki na clipy bo nie moge siebie zaakceptowac w takich krótkich(do ramion).
ciesze sie ze wrócilam do mojego naturalnmego brązu(blondynką byłam,nawet platyna,biały sie zdarzyl w miedyczasie 
potem zostały tak spalone prostownicą ze musialam zrobic grzywke zeby je jakos odbudowac,no i teraz mam lepsze i zdrowsze
|
Cytat:
Napisane przez natural-love
|
pokaz mi tez
|
|
|