Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-22, 23:56   #1517
farfalla
Zakorzenienie

Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość
Kupilas?

doskonale Cię rozumiem chyba można od czasu do czasu ubrać się trochę bardziej rockowo/punkowo/skate'owsko czy jak kto woli

Damy radę!

Wiem, bo też dotychczas najczęściej się tak ubierałam, ale wszystko się da zrobić
hihihi no ale w moim przypadku czas najwyższy troszkę zmienić styl na bardziej kobiecy... dziestka stuknęła to troszkę dorosnąć trzeba... chociażby strojem bo buźkę mam dziewczęcą i w 99% jak oceniają mój wiek to wyglądam na zdecydowanie mniej . (ale nie narzekam na to )

Cytat:
Napisane przez sale_girl Pokaż wiadomość
Moje są takiej głupiej długości - ni to do ramion, ni to za ramiona. Są własciwie proste, lekko się wywijają na końcach ale to chyba normalne... bardzo je lubię, myślę, że to jedna z najlepszych części mnie samej
Zapuszczam, ale gdzieś tak do łopatek, nie przesadzajmy.

W ogóle to kupiłam sobie na wyprzedaży w Bacie cudowne balerinki w stylu Blair, ale jutro ma być 5 stopni padać, więc chyba nie zanosi się na to, żebym je ubrała ;/

e: dodaję fotkę dla zainteresowanych
w rzeczywistości są trochę jaśniejsze, coś podchodzące pod ciemną musztardę.
śliczne te balerinki widziałam na razie tylko na stronie baty ale spodobały mi się

Cytat:
Napisane przez mała_czarnulka Pokaż wiadomość
Będziemy trzymać
Co do włosów, to ja do dziś miałam takie jak Blair w ostatnim odcinku na Yale- proste, długie w kolorze brązowo-czekoladowym. Ale dzis zrobilam grzywkę, tak w ramach odmładzania się^^ generalnie pasuje mi i tak i tak. a za kilka dni zamierzam pomalowac się na ciemną czekoladę. Jakos zimą nabieram ochoty na zmiany xD
ja farbowałam na ciemną czekoladę i wyszła .. gorzka i teraz nie chce zejść a czekam aż wrócę do normalnego koloru... o ile to będzie możliwe jak nie to "trochę" sobie poczekam aż odrosną
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora