2008-10-23, 10:31
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: zimno, ciemno i smutno, więc ..
Cytat:
Napisane przez Basia8212
Cudowne kolorki i piękny efekt końcowy 
|
dziękuję Ci Basiu 
Cytat:
Napisane przez eweska
Pięknie cieniowanie, fenomenalne kolorki tak jak lubię, ale ja bym deczko wyżej wyciągnęła cień, przy otwartym oczku wyglądają ok, ale już przy zamkniętym aż prosi się o wyciągnięcie 
Po tytule myślałam że będą jakieś szaraczki,a tu proszę ładne żywe kolorki i wcale nie smutne 
|
dziękuję tak jak obiecałam będę wyciągała wyżej aha - chciałam właśnie żeby było zaskakująco z racji, że ostatnimi czasy jest szarawo i burawo ja lubię kolorowo 
Cytat:
Napisane przez Jeanne90
Bardzo ładnie  Trochę mi coś nie gra przy zamkniętym oku, ale nie będę się czepiać
P.S.: Przepraszam za 'prywatę' i wścibstwo, ale mogę wiedzieć gdzie pracujesz? 
|
dziękuję i po raz kolejny obiecuję mocniej wyciągać w górę 
nie ma problemu z prywatą - już gdzieś pisałam - salon Inglot 
Cytat:
Napisane przez dagirll
fantastyczne kolorki  Ja bym kreseczke dodała 
|
dziękuję kreseczka była/jest w planach, ale na wieczorny makijaż, a to dzienny jest 
Cytat:
Napisane przez madziamn
Po prostu cudnie 
|
dziękuję Madziu 
Cytat:
Napisane przez glizdka
superaśnie to zrobiłaś 
|
dziękuję Ci Moja Duszko przepięknie
Cytat:
Napisane przez PaSsIoNa
cudne kolorki :P bardzo ladny makijaz, zaznaczylabym tylko bardziej gorna linie rzęs, z tego wzgledu ze nie ma ich zawiele, dlatego grubsza czarna kreseczka zalatwilaby sprawe 
|
dziękuję i zgadzam się z kreską, ale jak pisałam na dzień jej nie przewiduję, tylko w wersji wieczorowej 
Cytat:
Napisane przez kesly1
przecudownie 
|
dziękuję :Cmok:
|
|