Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamuski styczniowo-lutowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-23, 11:45   #4331
mar_go
Rozeznanie

GG do mar_go
Dot.: mamuski styczniowo-lutowe 2009

A ja pranie właśnie robię w tym momencie I tak mam zamiar prać to choć ze 2 razy, więc już zaczęłam. Nuudzi mi się widac na zwolnieniu. No i zrobiłam inwentaryzację tego co już mam i uzupełniłam liste do zakupu. Ubranek już nie kupuję wiecej - mam 10 pajaców, AAAA! - w styczniu tylko na wyprzedażach zakupie kombinezon i ewentualnie jakies sweterki czy cieplejsze ciuszki. No i mam też dostać rzeczy od 2 kolezanek, więc na kupowanie ubranek już szlaban,eeech, szkoda.

Łóżeczko kupimy chyba dopiero w grudniu, chyba ze z przeprawadzką coś się pozmienia, to tak, żeby juz na nowe mieszkanie dostarczyć. pościeli chyba na razie nie kupuję, chcę by bobo spało w rożku a potem śpiworku, więcpotrzebne mi tylko prześcieradła. Noo chyba że mnie coś rozkocha dokumentnie.
Wózek też mamy dostać od dziadków w grudniu. Amilamija, narobiłaś mi smaka na tego Cameleona. A TŻ też pod wrazeniem, że taki lekki i łatwo składany. Wygląda, ze plan ze Speedy może ulec modyfikacji...

Co do Sylwestre, to my, tak samo jak w roku ubiegłym idziemy do znajomych, oni juz wszyscy dzieciaci, więc robią taki Kinder-Sylwester z dzieciakami (w zeszlym roku było chyba z 8 dzieci małych). My dostaliśmy rok temu "dzika kartę" i prosze jak się skończyło. Teraz może nie poszaleję, ale trening będzie znów przed narodzinami
Powiem Wam, że to bardzo fajny pomysł taki Sylwester, miło się bawiliśmy, pomimo, że byliśmy jedyna para bez dziecka tam. Dzieciaki grzeczne, mniejsze posżły szybko spać, bo za głośno nie było, a starsze nawet dotrwały do 24 i fajerwerków, a potem niestety dośc szybka ewakuacja. Ale i tak zabawa super Wiecej i tak pewnie w tym roku nie wytrzymam.
I radość do łez
mar_go jest offline Zgłoś do moderatora