|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
hehe, ja bym si o tej porze nic nie nauczyła  i tak cud ze jestem w stanie wstać, zjeść śniadanie i doprowadzić się do stanu używalności
wróciłam z praktyk  trochę jestem zmęczona ale chyba się przyzwyczajam  coraz lepiej nam idzie nauczanie 
w ogóle to wczoraj tak z nudów dałam ogłoszenie w necie że daję korepetycje i od razu mi sie uczeń zgłosił  tak wiec jeszcze będę dziś nauczać jakiegoś licealistę  muszę posprzątać bo bajzel mam, aż wstdy kogoś obcego zaprosic do środka
miłego popołudnia 
|
ja jak sie ucze musze miec idealna cisze bo tak zamiast uczyc sie robie wszystko inne . a u mnie w domu tak jest wieczorem badz rano u mnie najgorzej jest wstac ale jak wstane to bez problemu wszystko robie:P
oo to widze ze podoba ci sie nauczanie szybko sie uczen znalazł 
Mango cud ze teraz rozumiem matme( mam 3 razy w tygodniu matme w tym wod wrzesnia w kazdy piatek mamy spr jeszcze 2 i bede tylko przez kolejne miesiace kartkówki wiec połowa lekcji bedzie sie mogła odbyc wiec mam bardzo mało matme a jestesmy na tym samym etapie co mat fiz co ma 6 godz tyg) ale wiecej czasu jej poswiecam a jak juz wybitnie nie umiem to wołam kolezanke ktora studiuje matme i mi tlumaczy
Czas edycji: 2008-10-23 o 16:31
|