2008-10-23, 20:32
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
Napisane przez memi
Czesc Dziewczyny
Dziekuje za pamiec!
Fajnie do Was znowu pisac, troche Was juz wczoraj podczytywalam, ale nie mialam sily dotknac klawiatury. Wczoraj bowiem mialam problem z moim pacjentem i bylam bardzo zdolowana, a dzis nie chcialo mi sie isc do pracy... Tak sie wczoraj zmartwilam tuz przed wyjsciem z pracy, ze musialam sobie kupic cos slodkiego i zjesc w 2 minuty.pomoglo, troche, ale juz dzis sie powstrzymalam.
Dzis na szczescie juz jest ok
Generalnie za ok 3 tyg bede miala 2 tygodniowy staz na oddziale noworodkowym i o wszystko wypytam 
|
dobrze, że już Ci lepiej jak Cię to pocieszy to ja dzisiaj przepłakałam prawie godzinę w moim magazynku marketingowym....ach te hormony...normalnie to bym 5-10min płakała....
a to super, że będziesz miała taką praktykę przed własnym porodem, chociaż z drugiej strony to żebyś się nie nadenerwowała przedwcześnie bo na to będziesz jeszcze miała czas.
Cytat:
Napisane przez Amazonia23
No mi gin powiedziała że nawet w 12 można poczuć
|
mi powiedzial ze książkowo to 20 tydzien a ja poczulam ok 17 i powiedzial ze moze to i wczesnie ale widocznie taki mam organizm i dlatego ze szczupla jestem to latwiej mi poczuc, a Ty jestes duzo chudsza ode mnie więc czemu nie...może akurat to już TO
a wlaśnie rozmawiam z kolezanka ze liceum, ktora sie okazalo ze ma 1 dzien po mnie termin porodu i bedzie miala dziewczynke i ma ona juz 400g duzo co nie...?
moj Adrianek mial 275g tydzien temu
oj, nie o tym chcialam napisac....chiałam napisać ze jej tesciowa kazala jej zapisac date pierwszych kopniakow
bo podobno to równo polowa ciąży!!!!!
Cytat:
Napisane przez memi
emilka wlasnie zobaczylam Twoje fotki, dziwie sie ze ludzie kolejce nie zauwazyli, masz tak pieknie wyrzezbiony ten brzuszek w szczuplej figurce... u mnie to mniej widac bo no taka zgrabna nie jestem, wiec jak mnie pewna starsza pani wyrugowala z miejsca w tramwaju to sie nie zdziwilam. glupio tzlko , ze nie podziekowala, niezzaleznie od wszystkiego...
.
|
albo nie zauwazyła albo nie chciała zauważyć, a z tego co widziałam na NK to wcale nie masz złej figury a na pewno nie gorszej od mojej
a u mnie myślę, że zauważyli...akurat w tej bluzce widać z daleka...w inych neikoniecznie, więc myslę, że po prostu nie wpadli na pomysł że może mi się słabo zrobić albo coś...dobrze, że ja w miarę silna kobitka jestem i nigdy nie mdleje
|
|