2008-10-23, 21:43
|
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dużo różności :D
Cytat:
Napisane przez mucia18
28. Korale drewniane fioletowe ( wielkości kulek od 1,5 do 3 cm średnicy) NOWE!
29. Bransoletka drewniana fioletowa ( w kolorze korali ) ( kulki około 1,5 cm średnicy ) NOWE!
30. Korale drewniane czerwone ( wielkości kulek od 1,5 do 3 cm średnicy) NOWA!
31. Bransoletka drewniana czerwona ( w kolorze korali ) ( kulki około 1,5 cm średnicy ) NOWA!
32. Bransoletka drewniana bordowa ( kulki około 1,5 cm średnicy ) NOWA!
4. Eveline Slim Extreme 3D Termoaktywne Serum Wyszczuplające Antycellulit NOWE! Pojemność 250 ml ( rozgrzewa - przy większej ilośći nawet trochę parzy - więc absolutnie przeciwwsazane dla skóry z pękającymi naczynkami )
5. Eveline Slim Extreme 3D Aktywne Serum Modelujące Brzuch i Pośladki. Pojemność wyjściowa 200 ml, zostało ponad 150 ml.
MOZE COS U MNIE?
|
podobają mi się następujące rzeczy:
post 10: 4.Sprawna prostownica - czy mogłabyś napisać coś więcej?
post 9: 22.Gal serum pod oczy w kapsółkach pełne
post 2: 1.YR BEZ 30ML ubytek testowy brak kartonika
co ty na to?
Cytat:
Napisane przez zabula87
|
niestety nic nie wypatrzyłam
Cytat:
Napisane przez wink737
2. Avon Krem nadający włosom słoneczne refleksy ( stopniowo rozjaśniający ). Pojemność wyjściowa 100 ml, zostało jakieś 25 ml ( akurat na 2-3 użycia do średni długich włosów ) .
4. Eveline Slim Extreme 3D Termoaktywne Serum Wyszczuplające Antycellulit NOWE! Pojemność 250 ml ( rozgrzewa - przy większej ilośći nawet trochę parzy - więc absolutnie przeciwwsazane dla skóry z pękającymi naczynkami )
5. Eveline Slim Extreme 3D Aktywne Serum Modelujące Brzuch i Pośladki. Pojemność wyjściowa 200 ml, zostało ponad 150 ml.
znajdziesz coś u mnie?
mam prośbę daj znać jak cokolwiek u siebie odpiszesz
pozdro  !
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
|