Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-24, 07:20   #1807
leana1
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do leana1 GG do leana1
Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?

Cytat:
Napisane przez mirra77 Pokaż wiadomość
Ja juz od kilku dni testuje serum z amla. i mam mieszane uczucia... nie dodalam do niego alkoholu (przy tej wersji alkohol nie jest wymagany). i jest chyba przez to troche klejace. mam wrazenie ze jest ciut przy ciezkie.
i zastanawiam sie czy teraz moge dodac alkoholu w instrukcji napisano, zeby alkohol dodawac przed dodaniem amli i wit. e. wiec chyba teraz to juz pozamiatane
zobacze, postosuje jeszcze troche i najwyzej wysmaruje maila z zapytaniem do BU.

-> martaboy, zdaj relacje jak sprawuje sie Twoje serum dodawalas do niego alkohol?
ja mam amla dla mnie własnie za żadki mam bez alkoholu ale ogólnie jestem zadowolona z niego
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Nie szukam niczego konkretnego przyda mi sie kazdy pielegnacyjny drobiazg,po prostu chce zeby polecialo w dobre rece

3XRose jest rewelacyjne,koi i goi podraznienia,skora jest przyjemnie nawilzona i rano buzia wypoczeta a granat nie dosc ze mnie sciaga,kombinowalam rozne proporcje z zelem HA bo solo nie ma mowy aby nalozya bo od razu robi sie skorupa to niestety pozapychal mnie bardzo
no to mnie załamałaś ja zamówiłam granat teraz
Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
A ja zaraz będę kręcić olejek waniliowy, bo rano skończyłam pomarańczowy A co Ci się w nim nie podoba
Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
To już chyba wiem czemu oddajesz ten olejek Ja właśnie go zrobiłam i użyłam Jego zapach dla mnie to jakaś ropa naftowa Już go nie użyje choćbym miała się piaskiem szorować

Jakby ktoś był chętny na OLEJEK WANILIOWY DO MYCIA TWARZY to zapraszam
mnie zapycha mam wielka gulę pod nosem i mnie nie schodzi a uzyłam go 2 razy zatkany pory nie widocznie olejek nie dla mnie chętnych zapraszam otdam w dobre ręce
leana1 jest offline Zgłoś do moderatora