2008-10-24, 07:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktoraś z Was kupowała gotowe produkty na Biochemii Urody? Jak wrażenia?
Cytat:
Napisane przez mirra77
Ja juz od kilku dni testuje serum z amla. i mam mieszane uczucia... nie dodalam do niego alkoholu (przy tej wersji alkohol nie jest wymagany). i jest chyba przez to troche klejace. mam wrazenie ze jest ciut przy ciezkie.
i zastanawiam sie czy teraz moge dodac alkoholu  w instrukcji napisano, zeby alkohol dodawac przed dodaniem amli i wit. e. wiec chyba teraz to juz pozamiatane 
zobacze, postosuje jeszcze troche i najwyzej wysmaruje maila z zapytaniem do BU.
-> martaboy, zdaj relacje jak sprawuje sie Twoje serum  dodawalas do niego alkohol?
|
ja mam amla dla mnie własnie za żadki mam bez alkoholu ale ogólnie jestem zadowolona z niego
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Nie szukam niczego konkretnego  przyda mi sie kazdy pielegnacyjny drobiazg,po prostu chce zeby polecialo w dobre rece
3XRose jest rewelacyjne,koi i goi podraznienia,skora jest przyjemnie nawilzona i rano buzia wypoczeta a granat nie dosc ze mnie sciaga,kombinowalam rozne proporcje z zelem HA bo solo nie ma mowy aby nalozya bo od razu robi sie skorupa  to niestety pozapychal mnie bardzo 
|
no to mnie załamałaś ja zamówiłam granat teraz 
Cytat:
Napisane przez Mariola13
A ja zaraz będę kręcić olejek waniliowy, bo rano skończyłam pomarańczowy  A co Ci się w nim nie podoba 
|
Cytat:
Napisane przez Mariola13
To już chyba wiem czemu oddajesz ten olejek  Ja właśnie go zrobiłam i użyłam  Jego zapach dla mnie to jakaś ropa naftowa  Już go nie użyje choćbym miała się piaskiem szorować
Jakby ktoś był chętny na OLEJEK WANILIOWY DO MYCIA TWARZY to zapraszam 
|
mnie zapycha mam wielka gulę pod nosem i mnie nie schodzi a uzyłam go 2 razy zatkany pory nie widocznie olejek nie dla mnie chętnych zapraszam otdam w dobre ręce
|
|
|