Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-24, 11:35   #3072
katia21
Rozeznanie

GG do katia21 Send a message via Skype™ to katia21
Dot.: Dzieciaczki Czerwcowo-lipcowo-sierpniowe 2007 I Ich Szczęśliwe Mamy IV

Cytat:
Napisane przez minia99 Pokaż wiadomość
Katia, Karolinqa minia= Olivia a minisia = Hanusia

Poza tym moja teściowa (brrr) wymyśliła sobie kiedyś, że jej drugie dziecko (czyli szwagier) będzie dziewczynką i nigdy nie odcinała mu włosów, jak był malutki to chodził z gumeczkami (biedny takie ma fotki z dzieciństwa)
o wybaczenie. Zawsze was mylę !!
Bieddny szwagier. Wiem cos o tym, a raczej mój tż. Teściowa chciała mieć dziwczynkę jako drugie dziecko i nie obcinała mu włosków bo mial takie fajne kręconei naet czasami ubierała go w sukienki i robiła kucyki. I to ze swoją teściową. Az to kiedyś tesciu zobaczył i zrobił haję. Dobrze że tż-owi nie zostało to zboczenie
Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
dziewczyny ja się boję z nim jechać taki kawał nie oszukuję. Niestety spotkamy się jak trochę podrośnie. Bez wózka sobie nie wyobrazam bo gdzie ja sie zapakuje z gratami

co do czesci ciałą to musze sie pochwalić, że Adrian zna podstawowe częsci ciała głowę, oko, ucho,ząbki, nos, rączki, nóżki, brzuszek i pisiora Jestem z niego strasznie dumna a nauczył się tego całkiem sam, kiedys go zapytałam gdzie ma nosek i pokazał więc pytałam dalej a on pokazał wszystkie częsci o które zapytałam pomylił sie tylko przy uchu
umie też pokazac te wszystkie rzeczy na misiu czy innej zabawce

co do nocnika to u nas tez porazka Adrian pokazuje nocnik jak sie go zapytam czy zrobił kupsko a juz wtedy wania z pieluchy
wydaje mi się że Adi by spał w pociągu bo tak fajnie kołysze. A strach ma wielkie oczy i napewno tak źle by nie było. Wiem co mówię !! Bo miałam wielkiego stracha przej jazdą do Silesii bo jechalam tam pierwszy raz za kierownicą !!
Ale mamy zdolniacha na wątku !!
Nocnik u nas też porażka. Ostatnio Kacperito zrobił kupkę do pieluchy a potem mnie wziął i pokazał żeby go na wc posadzić

Kropka- super, że ze smokiem poszło tak gładko. A jak poszło przy zasypianiu?? Bo jak ja wczoraj próbowałam Kacpero usypiać bez smoka to był ryk wielki.
katia21 jest offline Zgłoś do moderatora