2008-10-24, 16:39
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez Milka19
Ewuś wydaje mi się, że nie wyjdzie Ci to wczesne spanie... bo normalna pora to już dawno minęła (tak już po wieczorynce )
|
w końcu poszłam spać o 1.30 jestem niepoprawna 
Cytat:
Napisane przez nefre
Aaaa Ewusiu -4 siadła ^^
|
suuuper 
Cytat:
Napisane przez agolek
dzien dobry....
spaaaaccccc... Na szczescie piatek juz..  kumplela z pracy przychodzi dzis do mnie na male babskie i zostaje na noc wiec poplotkujemy przy drineczku 
|
owocnego plotkowania 
Cytat:
Napisane przez agolek
jakie macie plany na weekend?
|
ja jadę do TŻ-a do akademika dziś z Siss jeszcze i jej TŻ-em pójdziemy się bawić gdzieś do knajpy, a jutro ja zostanę w akademiku żeby jeszcze mojego pomęczyć trochę wracam w niedzielę 
Cytat:
Napisane przez anniaa
dzien doobry  spr z matmy mi poszedł bardzo dobrze  wogóle dzisiaj ogladalismy spr z poprzedniego piatku bo piszemy w zeszytach taki specjalnych i moj genialny nauczyciel taki teksty daje ze szok np RB- rany boskie , chciejstwo , oszustwo  bo on nie napisze co masz w zadaniu źle tyle napisze ci taki tekst i nie wiadomo co źle po za tym zawsze na spr mamy 6 zadan i kazde jest na 1 pkt i jak nawet nie napiszesz przy stopni bo ma byc 45 stopni to zadanie masz źle mimo ze wynik i obliczenie sa dobrze 
|
wow, niezły terrorysta
właśnie wróciłam z praktyk i idę się powoli pakować, bo chcemy wyjechać w miarę przed wieczorem 
miłego weekendu Wam życzę Skarby
|
|
|