Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-24, 16:39   #1937
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ewuś wydaje mi się, że nie wyjdzie Ci to wczesne spanie... bo normalna pora to już dawno minęła (tak już po wieczorynce)
w końcu poszłam spać o 1.30 jestem niepoprawna

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość

Aaaa Ewusiu -4 siadła ^^
suuuper
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzien dobry....

spaaaaccccc... Na szczescie piatek juz.. kumplela z pracy przychodzi dzis do mnie na male babskie i zostaje na noc wiec poplotkujemy przy drineczku
owocnego plotkowania
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
jakie macie plany na weekend?
ja jadę do TŻ-a do akademika dziś z Siss jeszcze i jej TŻ-em pójdziemy się bawić gdzieś do knajpy, a jutro ja zostanę w akademiku żeby jeszcze mojego pomęczyć trochę wracam w niedzielę

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
dzien doobry spr z matmy mi poszedł bardzo dobrze wogóle dzisiaj ogladalismy spr z poprzedniego piatku bo piszemy w zeszytach taki specjalnych i moj genialny nauczyciel taki teksty daje ze szok np RB- rany boskie , chciejstwo , oszustwo bo on nie napisze co masz w zadaniu źle tyle napisze ci taki tekst i nie wiadomo co źle po za tym zawsze na spr mamy 6 zadan i kazde jest na 1 pkt i jak nawet nie napiszesz przy stopni bo ma byc 45 stopni to zadanie masz źle mimo ze wynik i obliczenie sa dobrze
wow, niezły terrorysta

właśnie wróciłam z praktyk i idę się powoli pakować, bo chcemy wyjechać w miarę przed wieczorem

miłego weekendu Wam życzę Skarby

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora