Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy 2008!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-24, 18:43   #1435
Hepe
Raczkowanie

Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Hepe wybacz, że się wtrącam ale moja Ola miała bardzo podobne krosteczki, co prawda tylko na policzkach, ale identyczne. To było od moich hormonów i wyskoczyły jej jakieś 2 tygodnie po porodzie, bardzo długo schodziły ok. 3 tygodni... bo jak Ty piszesz, jak jedne zeszły robiły się nowe. Przemywałam je rumiankiem z polecenia pediatry i kobitka mówiła jeszcze że mogę te czubeczki delikatnie muskać wacikiem ze spirytusem, żeby podsuszać, ale może z raz tak zrobiłam, ale kilka razy dziennie przemywałam rumiankiem. życzę żeby maleńkiej szybko zeszły nic sie nie martw, jeszcze troszkę i będzie miała gładką buziunię
Absolutnie sie nie gniewam, jestem bardzo wdzieczna za kazda uwagę, radę czy sugesetię i pocieszajace bardzo to co napisalas, ze Ola miala podobnie i ze to hormony dziekuje. /ja przemywam sola fizjologiczna pare razy dziennie/