2005-11-15, 10:12
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: podklad kryjacy przebarwienia
Cytat:
Napisane przez Asik_
A znacie cos rownie dobrego jak dermacol (jesli chodzi o krycie) ?? Tylko np jakiejs konkretnej firmy  Bo temu dermacolowi jakos nie ufam, choc uzywam:P
|
A czemu nie ufasz dermacolowi?
To jest naprawdę rewelacyjny podkład...myślę, że wiele dziewczyn myśli, iż dermacol jest jakiś ...gorszy bo Jego cena jest bardzo niska w porownaniu z innymi podkładami...a takie myślenie to wielki błąd! czytałam gdzieś, ze dermacolem interesowała się jakaś super firma kosmetyczna z Paryża i chcieli zainwestować w reklamę tej marki ale nie doszli do porozumienia z firmą produkujacą dermacol i nic z tego nie wyszło....
Kiedyś dermacol był używany w teatrach przez wielkie gwiazdy!
Oczywiście trzeba nauczyć się używać dermacol , bo ten podkład jest wymagający: trzeba go naprawdę dokładnie nałożyć.
Dermacol w swoim składzie nie ustępuje miejsca innym produktom , jednak i w promocje innych kosmetyków są ładowane wielkie pieniądze na promocje i reklamę! i moje drogie Pani mypotem za to płacimy kupując dany produkt!
Dermacol nie ma zadnych szałowych reklam.... i mam nadzieje,ze nadal tak pozostanie, bo .... nie chcę aby Jego cene wzrosła nawet o 1 zł ))
Pozdrawiam
|
|
|