2008-10-26, 12:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dziewczyny potrzebuje porady ;)
Cytat:
Napisane przez my501c
Chciałabym poznać wasze opinie na temat znajomości zawartych na dyskotekach.
Najpierw może opowiem swoją (troszeczkę skomplikowaną) historię...
Poznaliśmy się w ubiegłoroczne wakacje na jednej z dyskotek. Przez około trzy miesiące widywaliśmy się tam dwa razy w tygodniu, często rozmawialiśmy. Po jakimś czasie chłopak ten zaprosił mnie na drinka. Skończyło sie to czułymi pocałunkami. Następnie odprowadził mnie on do domu, poprosił również o numer telefonu, jednak przez przypadek wpisałam o jedną cyfrę za dużo. Nie chciałam tego. Muszę się również przyznać, że nie zachowywałam sie podczas drogi tak jak na dziewczynę zafascynowaną chłopakiem przystało. W ten sposób kontakt urwał sie na ok. 3 miesiące. Po tym czasie spotkaliśmy sie na zawodach sportowych. Ja byłam z koleżankami, a on z kolegami. Dostałam od niego zaproszenie na naszej klasie. Próbowałam, napisałam mu wiadomość , jednak w odpowiedzi dostałam wiadomość, że wyjeżdża za granice. Wrócił po 5 miesiącach. Od tego czasu podglądaliśmy sie na portalu nk wielokrotnie. Jednak żadna ze stron nie wykazała się inicjatywą aby zacząć rozmowę. Od naszego poznania upłyną już rok. Co mogę teraz zrobić i czy aby na pewno ja skoro on powinien bo jest mężczyzną. Co sądzicie o tej sprawie?
|
To ten sam facet, co z drugiego wątku?
|
|
|