2008-10-27, 06:26
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cześć laski
Widzę, że w weekend leniuchowałyście tylko dwie strony do nadrobienia.
Weekend był ok. Panele czy deska barlinecka, deska barlinecka czy panele oto moje dylematy po wekendzie. Aha i zdecydowaliśmy się na krwisto czerwony kolor wypoczynku, tylko wypoczynek trzeba wybrać (jeden z czterech )
Poza tym ko kupiłam kozaczki i którki kurtko płaszczyk (ale nie wiem czy go zostawię, nie wiem jeszcze czy mi się podoba)
Malutka wypiłam w piątek za Ciebie i to tyle, że do końca życia będziesz zdrowa aż mnie łepek z lekka bolał
Cytat:
Napisane przez czekoladka79
Dobra idę do wanny bo siedzę z farbą na łbie ( siwizna zaawansowana ) a jeszcze muszę się ogolić bo wolniutko zaczynam przypominać szympansa A jutro zjazd doktorantów a bezpośrednio po szkole jadę na wesele do kuzynki ..... ciekawam co ona wymyśli, bo jej rodzice zawsze uważali się za takich baaaaaardzo bogatych i takich NAJ ..... no i jak wyszli z naszego wesela to byli po prostu wściekli i zazdrośni, że było tak udane ..... smutne .....
|
Czekoladko rozbrajasz mnie. Uwielbiam czytać Twoje posty, zawsze wtedy szczerze sie do monitora
Kuzynką się nie przejmuj jak byłam młodsza to u mnie na podwórku mówiło się "są ludzie i parapety..."
Cytat:
Napisane przez asiuk
Jestem dumna z mojego niestandardowego związku: w czasie, gdy mąż robił obiad na jutro (polędwiczki wieprzowe z grzybami - bez żadnych sosów ze słoików czy torebek), ja skręcałam krzesła do kuchni
Kupiliśmy dziś nowe wc i jakieś bibeloty do łazienki, we wtorek przywiozą nam pralkę. Powoli rozkręcamy nasze małżeńskie życie
Muszę w tym tygodniu odebrać odpis aktu małżeństwa i złożyć wniosek o dowód. No i pójść z którymś z teściów zameldować się.
|
Asiuk dobrze Ci, że już jesteście na swoim. Skręcanie krzeseł...raczej nie dla mnie, chociaż gdybym miała wybór: gotować czy skręcać to chyba bym się z tym śrubokrętem pomęczyła
Powtórzę, że ślicznie wyglądałaś. Twoją sukienkę inaczej sobie wyobrażałam, inaczej wyglądała na zdjęciu z modelką i mimi, że nie lubię takich szerokich to Ty wyglądałaś w niej zjawiskowo!!!
Cytat:
Napisane przez daget
A z tego co pamietam kiedys obiecalam pewne zdjecia...
Zdjecie nr 1 specjalnie dla Sofferki, to sa moje ostatnio nabyte czulenka.
Znajac jego reakcje, pozwolilam sobie tak sie ubrac na sobotnia imieninowa
|
Wow ale lachon Wcale się nie dziwię mężowi
Sukienka dzianinowa super. Krój nie dla mnie, bo mimi, że jestem szczupła mam szersze biodra po mamie, dlatego takie obciślaki odpadają
|
|
|