Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2008 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-27, 06:26   #4786
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cześć laski
Widzę, że w weekend leniuchowałyście tylko dwie strony do nadrobienia.
Weekend był ok. Panele czy deska barlinecka, deska barlinecka czy panele oto moje dylematy po wekendzie. Aha i zdecydowaliśmy się na krwisto czerwony kolor wypoczynku, tylko wypoczynek trzeba wybrać (jeden z czterech)
Poza tym ko kupiłam kozaczki i którki kurtko płaszczyk (ale nie wiem czy go zostawię, nie wiem jeszcze czy mi się podoba)

Malutka wypiłam w piątek za Ciebie i to tyle, że do końca życia będziesz zdrowa aż mnie łepek z lekka bolał
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Dobra idę do wanny bo siedzę z farbą na łbie ( siwizna zaawansowana ) a jeszcze muszę się ogolić bo wolniutko zaczynam przypominać szympansa A jutro zjazd doktorantów a bezpośrednio po szkole jadę na wesele do kuzynki ..... ciekawam co ona wymyśli, bo jej rodzice zawsze uważali się za takich baaaaaardzo bogatych i takich NAJ ..... no i jak wyszli z naszego wesela to byli po prostu wściekli i zazdrośni, że było tak udane ..... smutne .....
Czekoladko rozbrajasz mnie. Uwielbiam czytać Twoje posty, zawsze wtedy szczerze sie do monitora
Kuzynką się nie przejmuj jak byłam młodsza to u mnie na podwórku mówiło się "są ludzie i parapety..."

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Jestem dumna z mojego niestandardowego związku: w czasie, gdy mąż robił obiad na jutro (polędwiczki wieprzowe z grzybami - bez żadnych sosów ze słoików czy torebek), ja skręcałam krzesła do kuchni

Kupiliśmy dziś nowe wc i jakieś bibeloty do łazienki, we wtorek przywiozą nam pralkę. Powoli rozkręcamy nasze małżeńskie życie

Muszę w tym tygodniu odebrać odpis aktu małżeństwa i złożyć wniosek o dowód. No i pójść z którymś z teściów zameldować się.
Asiuk dobrze Ci, że już jesteście na swoim. Skręcanie krzeseł...raczej nie dla mnie, chociaż gdybym miała wybór: gotować czy skręcać to chyba bym się z tym śrubokrętem pomęczyła
Powtórzę, że ślicznie wyglądałaś. Twoją sukienkę inaczej sobie wyobrażałam, inaczej wyglądała na zdjęciu z modelką i mimi, że nie lubię takich szerokich to Ty wyglądałaś w niej zjawiskowo!!!

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
A z tego co pamietam kiedys obiecalam pewne zdjecia...
Zdjecie nr 1 specjalnie dla Sofferki, to sa moje ostatnio nabyte czulenka.
Znajac jego reakcje, pozwolilam sobie tak sie ubrac na sobotnia imieninowa
Wow ale lachon Wcale się nie dziwię mężowi

Sukienka dzianinowa super. Krój nie dla mnie, bo mimi, że jestem szczupła mam szersze biodra po mamie, dlatego takie obciślaki odpadają
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora