2008-10-27, 11:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fałszywa przyjażń...?
sportsmenka86 - dziękuję
mrklski3w651 - ja przypuszczam że oni razem coś wymyślą, ona teraz siedzi w moim rodzinnym mieście ( miasteczku właściwie), a tam wieści szybko się roznoszą w zmienionej formie... ;/
Gwiazdeczka1978 - Postąpiłam egoistycznie, no ale czasem każdy musi mieć w sobie trochę zdrowego egoizmu... On mi dawał połowę mediów za miesiąc, więc za ten tydzien pozostaly moj tż mu oddał kasę, w sumie teraz myślę że niepotrzebnie, no ale...
INESKA 24 - nie wiem czy się o tym przekonają, bo nikomu nie życzę przeżycia tego, co ja musiałam.... ale w głębi duszy uważam, że byłoby lepiej dla nich żeby przekonali sie jaki jest naprawde jak najwczesniej... Dziękuję Ci ogromnie 
Co do rolek - dzisiaj mu smsa napiszę 
Ale najlepsza moja mama - jak usłyszała co się stało, to od razu - "wszystko co zostało wywal do kosza, a jak sie zgolsi to powedz ze moze sobie isc tam poszukac, bo Ty przechowalni nie prowadzisz"
|
|