2008-10-27, 15:00
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: ...:: Smokey??? ::...
Cytat:
Napisane przez Jeanne90
Faktycznie wyszło niebiesko  Ale ten kolor Ci pasuje - zazdroszczę brązowych oczu, im pasuje wszystko  Niewątpliwie jest dymkowato, bardzo ładnie wszystko roztarłaś  Kreski równe, ładnie zakończone, fajnie wycieniowałaś oko. Już nie będę się czepiać czarnej kredki wewnątrz dolnej powieki (takie moje małe zboczenie  ). Niestety modelowania twarzy nie widać - nie był to makijaż przeznaczony stricte na MM, więc nie ma co potrzeby kłaść więcej różu by był widoczny na zdjęciach  Przy następnym mazaniu - jeśli mogę  - poproszę o wyraźniejsze zaznaczenie policzków  Zastanawiam się, czy to wina oświetlenia twarzy fleszem, czy też nie, ale chyba podkład jest troszkę za jasny  Ogólnie bardzo miły dla oka makijaż 
|
Dziękuję za miłe słowa. Teraz sie tłumaczę: mam duże oczy, wiec czarna kredka wewnątrz bardzo mi nie szkodzi. Chciałam żeby było to bardzo mocne podkreślenie oczka, dlatego też dałam. W delikatniejszych makijażach tego nie robię. Mnie bardziej podoba sie jednak z kreską No z tym różem to tak jak pisałaś. Do zdjęc musze go po prostu dac więcej, bo tak aparat zjada kolor niestety. No i co do podkładu to kolor jest dobrany idealnie, a że twarz wyszła jaśniejsza to niestety wina oświetlenia.
Cytat:
Napisane przez eweska
Bardzo ładne oczy, bardzo dobrze wycieniowane, szkoda że to nie czerń , ale ten kolorek też fajnie wygląda u mnie na kompie jak granat.
I widzę że jesteś moją sąsiadką 
|
Następnym razem nie przekombinuję i bedzie tylko czerń. W rzeczywistości nie było tego granatu tak wiele jak na zdjęciach.
Cytat:
Napisane przez zabkania
makijaz oka przesliczny  sliczne cieniowanie
|
Cytat:
Napisane przez paulina150528
wyszedł bardzo przyjemny przydymiony granacik 
|
Cytat:
Napisane przez gerda203
baardzo ładnie 
|
Cytat:
Napisane przez kesly1
Nie ukrywam, że chciałabym, żeby z braku pomysłu wychodziły mi tak piękne makijaże... 
|
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Anda898
pozwolę sobie skomentować...
Makijaż mi się podoba, jest starannie wykonany, przejścia, cieniowania, naprawdę podoba mi się. Jednak Ciebie widziałabym w jednak cieplejszych kolorach... może to przez ten niezamierzony efekt "granatu" tak się ochłodziło 
|
Ja sie jednak średnio lubię w cieplejszych barwach. Ale specjalnie dla ciebie niebawem zmaluję coś ciepłego i zobaczymy co z tego wyjdzie
dziękuję kochana
|
|
|