Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...:: Smokey??? ::...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-27, 15:00   #14
betibeata7
Raczkowanie

Dot.: ...:: Smokey??? ::...

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
Faktycznie wyszło niebiesko Ale ten kolor Ci pasuje - zazdroszczę brązowych oczu, im pasuje wszystko Niewątpliwie jest dymkowato, bardzo ładnie wszystko roztarłaś Kreski równe, ładnie zakończone, fajnie wycieniowałaś oko. Już nie będę się czepiać czarnej kredki wewnątrz dolnej powieki (takie moje małe zboczenie). Niestety modelowania twarzy nie widać - nie był to makijaż przeznaczony stricte na MM, więc nie ma co potrzeby kłaść więcej różu by był widoczny na zdjęciach Przy następnym mazaniu - jeśli mogę - poproszę o wyraźniejsze zaznaczenie policzków Zastanawiam się, czy to wina oświetlenia twarzy fleszem, czy też nie, ale chyba podkład jest troszkę za jasny Ogólnie bardzo miły dla oka makijaż
Dziękuję za miłe słowa. Teraz sie tłumaczę: mam duże oczy, wiec czarna kredka wewnątrz bardzo mi nie szkodzi. Chciałam żeby było to bardzo mocne podkreślenie oczka, dlatego też dałam. W delikatniejszych makijażach tego nie robię. Mnie bardziej podoba sie jednak z kreską No z tym różem to tak jak pisałaś. Do zdjęc musze go po prostu dac więcej, bo tak aparat zjada kolor niestety. No i co do podkładu to kolor jest dobrany idealnie, a że twarz wyszła jaśniejsza to niestety wina oświetlenia.
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Bardzo ładne oczy, bardzo dobrze wycieniowane, szkoda że to nie czerń , ale ten kolorek też fajnie wygląda u mnie na kompie jak granat.
I widzę że jesteś moją sąsiadką
Następnym razem nie przekombinuję i bedzie tylko czerń. W rzeczywistości nie było tego granatu tak wiele jak na zdjęciach.
Cytat:
Napisane przez zabkania Pokaż wiadomość
makijaz oka przesliczny sliczne cieniowanie
Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
wyszedł bardzo przyjemny przydymiony granacik
Cytat:
Napisane przez gerda203 Pokaż wiadomość
baardzo ładnie
Cytat:
Napisane przez kesly1 Pokaż wiadomość
Nie ukrywam, że chciałabym, żeby z braku pomysłu wychodziły mi tak piękne makijaże...
Dziękuję
Cytat:
Napisane przez Anda898 Pokaż wiadomość
pozwolę sobie skomentować...
Makijaż mi się podoba, jest starannie wykonany, przejścia, cieniowania, naprawdę podoba mi się. Jednak Ciebie widziałabym w jednak cieplejszych kolorach... może to przez ten niezamierzony efekt "granatu" tak się ochłodziło
Ja sie jednak średnio lubię w cieplejszych barwach. Ale specjalnie dla ciebie niebawem zmaluję coś ciepłego i zobaczymy co z tego wyjdzie
Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
Bardzo mi się podoba ten Twój makijaż (a mi nigdy jeszcze tak ładnie nie wyszedł )
dziękuję kochana
betibeata7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując