2008-10-27, 15:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
Napisane przez katarzinka
a ja w łykend KULTowo miałam - koncert Kultu w spodku zaliczyliśmy - ostatnie szaleństwo przed ślubem, teraz już przygotowania na maksa i powoli adrenalinka rośnie 
|
Odstresowanie jest wskazane 
Cytat:
Napisane przez agunia82
Ja wpadłam się na jakiś czas z Wami pożegnać. Wczoraj z mężem pogadaliśmy w końcu, ale dopiero po solidnej awanturze. Zbyt solidnej... Skrzywdził mnie dodatkowo czymś bardzo, więc jadę do moich rodziców (dzisiaj albo jutro, ale na wizażowanie sił i tak brak  )odpocząć i dać mu przemyśleć pewne sprawy... Nie wiem jak tam będzie z netem, dlatego się żegnam, bo nie obiecuję, że będę miała jak zajrzeć. Trzymajcie się cieplutko misiaczki, powinnam być za tydzień 
|
Aguniu , mam nadzieje ze ten tydzien bedzie lekiem na cale zlo....
Cytat:
Napisane przez Agata R
wiecie jak ciezko jest zlalezc kozaczki ZIMOWE a nie jesienne na chuda lydke?? wrecz NIEMOZLIWE!!! wrrr... a kurtki ziomowe robia dzisiaj jakies takie nie zimowe... cieniutkie takie liche takie... egh...
|
Ach Agatko, chuda lydka to tak samo jak szeroka. Niestety ja jestem grubo koscista i moje lydki choc moze na zdjeciu nie widac do szczuplych nie naleza. Jak znajde juz kozaki ktore o dziwo dopna sie w najszerszym miejscu biore i jestem szczesliwa. A co do kutek, popieram, teraz jakies takie nijakie takie robia. Chyba na zime w Hiszpani sie nadaja 
Cytat:
Napisane przez gosia1007
300 to jeszcze znośnie  Większość długich kozaków to ponad 500, niestety.
.
|
Ile? 500 zl? Jej... w zyciu tyle za buty nie dalam.... 
A co do lasencji... To dziekuje za takie ochy i achy, . Zawstydzilyscie mnie normalnie...
|
|
|