|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Cytat:
Napisane przez your Angel
Wróciłam z rozmowy kwalifikacyjnej. Z tarczą. Składałam cv na stanowisko Kasjer/Sprzedawca a okazało się, że zatrudnią mnie nawet na stanowisko ... uwaga, uwaga... Konsultantki do spraw Urody  Stanowisko megafajne, ludzie na miejscu przesympatyczni, zarobki ok. Jeden b. poważny minus to okropny dojazd. Godzinę mi zajmuje  Teraz muszę tylko wmówić sobie, że dam radę ze szkołą i z pracą 
|
Dasz rade Aniolku
Gratuluje serdecznie
ps.A tubeczki sa takie piekne 
Cytat:
Napisane przez Sahira
Ja postanowiłam się ograniczać w kosmetycznych zakupach, teraz stawiam na minimalizm i kupuję tylko to, co niezbędne i konieczne, a więc w tym miesiącu: micel i tonik Biodermy, odżywka do włosów Inter Fragrance - jakaś nowość  , peeling enzymatyczny Dermiki, żel pod prysznic Nivea i absolutnie niezbędny żel do mycia twarzy Avene. W planach mam jescze szampon, ale to też konieczność  . W tym miesiącu żadnych eksperymentów.
|
Nie chce wyjsc na niegrzeczna ,ale to jest watek spolecznosciowy ,wiec spytam:czy my sie znamy? Bo jesli ttak to przepraszam ,ale jesli nie to moze jakies"dzien dobry"? My tu nie wyliczamy co kupilysmy,do tego jest osobny watek.
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...
|