Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zero orgazmu
Wątek: zero orgazmu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-27, 18:19   #53
chiante
Zadomowienie

Dot.: zero orgazmu

Cytat:
Napisane przez Kaatrinkaa Pokaż wiadomość
Ja 2 lata sie "staram", ale nie mam orgazmu. W łóżku jest super, kocham bardzo mojego chłopaka, ale dojść nie moge nigdy. Czasem to jest irytujące, ale da sie z tym życ.
Do dziś nie wiedziałam, że kobieta może "nie mieć" orgazmu
Poważnie, zawsze wydawało mi się, że orgazm to standard każdego stosunku. Jak długo jestem z moim Ukochanym, tak nigdy nie zdarzyło się bym nie miała orgazmu. Nie chcę, żebyście to odebrały jako moje przechwałki, ale naprawdę nie spodziewałam się, że jeśli jest się z kimś, kocha się tę osobę, jest mi z nią cudownie to mimo tego wszystkiego nie można osiagnąć spełnienia...

Co się tyczy autorki wątku: myślę, że jesteś jeszcze bardzo młoda, ale prędzej czy później "osiągniesz to na co czekasz". Niekoniecznie wina leży po Twojej stronie, tj. nieznajomości swojego ciała, niskiej samooceny, ale może sęk znajduje się w tym, jak traktuje Cię Twój chłopak, jaką technikę stosuje? Porozmawiaj z nim szczerze, o tym co lubicie, czego nie. I nie domagaj się "orgazmu" na siłę, bo to nic nie da Skup się na przyjemności, a ekstaza zjawi się sama

chiante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując